FCSB. Gigi Becali nu a iertat-o nici acum pe Anamaria Prodan: „Dacă nu erai tu, nu pleca niciodată!”

2 months ago 4

Soția și managerul lui Reghecampf, actual antrenor la Al Wasl, a dezvăluit că Gigi Becali o consideră și acum responsabilă pentru plecarea antrenorului care a adus două titluri pentru FCSB și a dus echipa în primăvara Europa League.

„Noi ştiam că o să plecăm cu o lună înainte. Gigi m-a întrebat, atunci, dacă plecăm undeva şi mi-a fost aşa să-i spun. A fost un salariu uluitor, nimeni nu putea să refuze aşa ceva! Am încercat să vorbim despre contractul lui Laur pentru că se termina. Gigi nu a vrut să mărească contractul şi atunci i-am spus: «Patroane, suntem într-o discuţie cu cineva, dar nu pot să spun pentru că am promis»

Voiam să terminăm campionatul cu capul sus şi să afle lumea, atunci, cu o oră înainte. Arabii au venit la banchetul de final, acolo a semnat Laur contractul. Toţi jucătorii se uitau la Laur şi ziceau «Mister, nu!».

Ne uitam la ei şi Laur zicea «Ce să fac?». Zic: «Nu e diferență foarte mare, doar de vreo 2 milioane şi jumătate. Semnează! Eu sunt managerul tău! Semnează contractul acesta!». De asta îmi zice Gigi Becali şi azi «Tu l-ai obligat să plece! Dacă nu erai tu, nu pleca niciodată!»”, a declarat Anamaria Prodan la TV Telekom Sport.

Reghe a antrenat-o pe FCSB în două mandate: 2012-2014 și decembrie 2015-mai 2017, cucerind două titluri în Cupa României.

 VIDEO Laurențiu Reghecampf: „Steaua pentru mine este echipa mea de suflet”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Procedura UEFA e mai relaxată decât în Liga 1! De ce FCSB e avantajată înainte de meciul din Europa League, dar are probleme în Liga 1Transferul asumat de Anamaria Prodan și Gigi Becali: „L-am sunat și mi-a zis: «Ok. Eu îl aduc, peste toată lumea»”

Ideea genială a unor localnici din unul din cele mai sărace sate din România. Pentru ce cer 500 de lei

Libertatea

Playtech: Ce a făcut Simona Halep imediat după victoria cu Putintseva. Oamenilor nu le-a venit să creadă
Read Entire Article
Powered By Seo Tools