FCSB. Gigi Becali, anunț important despre plecări: „Să-i spuneți lui Naum asta!”

1 lună in urmă 28

Finanțatorul liderului din Liga 1 a dat de înțeles că nu va mai dezvălui despre ofertele pe care le are pentru fotbaliști, fiind deranjat de comentariile răutacioase care s-au făcut pe acest subiect.

Gigi Becali, patron FCSB: „Îi mulțumesc lui Gică Popescu pentru sfat, dar e marfa mea, o vând cum vreau”

„Nu mai am nici oferte, nu mai vând nimic și gata! Pentru ce să vă dau informații? Se fac caterincă și miștouri. Veți afla voi când se va vinde. Nici nu spuneam de Moruțan. Ce, mă laud? Câștig ceva dacă mă laud? Dacă-l dai, nu e bine. Dacă nu-l dai, cum să nu-l dai?! Să-i spuneți lui Naum (n.r. - jurnalistul Radu Naum) că n-am nicio ofertă.”, a declarat Becali la „Digi Sport Special”.

De asemenea, Becali a comentat și afirmațiile făcute astăzi de Gică Popescu, președintele Viitorului, care l-a sfătuit pe Moruțan să plece în Emiratele Arabe Unite: „Gică Popescu e specialist. Știe marfa lui. N-a vândut vreo marfă de 10 milioane de euro până acum. Eu o vând pe-a mea. Îi mulțumesc pentru sfat, dar când e vorba de cumpărat și de vândut, nu ascult de nimeni, ascult doar de ceea ce-mi spune Hristos”.

„Eu i-am adus pe jucători la târg la FCSB? I-am adus să facă performanță, să câștige la FCSB. Nu i-am adus la tarabă. De-aia le dau salarii mari. E mai bine să pleci peste un an, să iei 2 milioane salariu. Moruțan e mai bine să plece la o echipă din Europa și să iau și eu 30 de milioane salariu. Dacă pot, bine. Dacă nu, asta e. Fac vreun rău cuiva? Eu vreau bani mulți la transfeuri, nu stau în ploaie”, a mai transmis Gigi Becali.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali n-a mai suportat! A intrat la TV, după ancheta GSP: „Nu puteam să primim o hârtie oficială. Dar cei de la DSP cu care am vorbit ne-au transmis că la revenirea în țară o să dăm o declarație”Helmuth Duckadam, poziție fermă după dezvăluirile Gazetei: „Nu văd nicio diferență între Belek și Mogoșoaia. Nu e normal să intre în carantină”

Opulența supremă la un priveghi din Ciorogârla. Ce-au putut să făcă interlopii și ce-au pățit după

Libertatea

Playtech: Ion Țiriac l-a umilit pe CTP în direct, la TV. Toată România a auzit aceste cuvinte
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă