FCSB, gata să joace în Ghencea? Helmut Duckadam, veste uriașă pentru fani: „Poate să evolueze acolo!”

2 săptămâni in urmă 12

Helmut Duckadam este convins că FCSB va ajunge să evolueze pe noul stadion din Ghencea! Fostul mare portar crede că lucrurile se vor schimba în 2022.

Prin urmare, FCSB ar putea să evolueze pe cocheta arenă a Stelei chiar în acest sezon. Deocamdată, cei de la CSA Steaua au găsit o variantă de a bloca FCSB în Ghencea. Șefii secției de rugby a roș-albaștrilor le-au cerut celor de la U Cluj să dispute meciul pe noua arenă a roș-albaștrilor, deși programul competițional stabilea ca duelul să aibă loc în Ardeal.

FCSB evolua în meciurile considerate pe teren propriu pe Arena Națională, dar trebuie să părăsească temporar locul, aici urmând a se desfășura un turneu DOTA 2. Organizatorii competiției respective au achitat 500.000 de dolari pentru a închiria cel mai mare stadion al țării.

Helmut Duckadam o așteaptă pe FCSB în Ghencea: „Se va rezolva problema!”

Edi Iordănescu și-a exprimat dorința de a juca pe noul Stadion Steaua, însă crede că FCSB va juca în cele din urmă tot la Giurgiu sau la Buzău. Totuși, Helmut Duckadam crede că problemele se vor rezolva peste câteva luni.

„Sunt atâtea discuţii cu Stadionul Steaua, eu cred că până la urmă această problemă se va rezolva. Probabil nu anul acesta, dar eu cred că de la anul şi FCSB şi oricare echipă care îşi permite financiar poate să evolueze acolo”, a spus Helmut Duckadam.

Le este frică de noi. Însă, nu ne vom lăsa și tot vom juca pe acest stadion. Nu ne mai pot evita foarte mult. Este și dreptul nostru să jucăm acolo” – Gheorghe Mustață, lider galerie FCSB, pentru ProSport

The post FCSB, gata să joace în Ghencea? Helmut Duckadam, veste uriașă pentru fani: „Poate să evolueze acolo!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă