FCSB, forțată să se mute mai devreme la Giurgiu! Cum a reacționat staff-ul roș-albaștrilor și mesajul lui Gigi Becali

1 lună in urmă 1

Liga 1: FC Botoșani - FC Viitorul, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Universitatea Craiova, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Meciul trebuia să fie găzduit de Arena Națională și ar fi fost ultimul al roș-albaștrilor acolo din acest sezon, pentru că după aceea arena intră în renovare înainte de Euro 202o. Se va schimba iar gazonul pe cel mai mare stadion al țării, doar că de data aceasta se va monta unul hybrid.

Ce mesaj le-a transmis Gigi Becali jucătorilor, legat de stadionul din Giurgiu

Din cauza unor probleme legate de cub, care a fost lăsat aproape de nivelul gazonului și nu mai poate fi ridicat, chestiuni tehnice, liderul Ligii 1 a trebuit să-și mute cartierul general la Giurgiu, pe Stadionul ”Marin Anastasovici”.

Toni Petrea, antrenorul  roș-albaștrilor, a comentat acest incident, la conferința de presă de dinaintea duelului cu oltenii.

”Pe Arena Națională ne simțim foarte bine, este un stadion pe care am obținut rezultate foarte bube, dar am mai jucat și la Giurgiu. O putem face bine si acolo”, a spus Petrea.

Și Gigi Becali a ținut să le transmită un mesaj jucătorilor.

”Nu este nicio problemă că vom juca la Giurgiu. Eu le-am și spus de mai multe ori și o spun și acum. Ai valoare, joci oriunde, pe orice teren.

Echipa este bine pregătită. Obiectivele noastre rămân aceleași”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru digisport.ro.

Etichete: gigi becali , toni petrea , fcsb-universitatea craiova , fcsb stadion giurgiu , stadion giurgiu , arenna nationala
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă