FCSB. Florin Tănase a răbufnit la final: „Vor să-și bată joc de noi! De ce ne doresc răul?!”

1 lună in urmă 1

LIGA 1  ·  FCSB - ASTRA 3-0

După FCSB - Astra 3-0, Florin Tănase (26 de ani, mijlocaș ofensiv) a comentat și controversa construită în jurul cantonamentului desfășurat de roș-albaștri în Turcia. +13 FOTO

După FCSB - Astra 3-0, Florin Tănase (26 de ani, mijlocaș ofensiv) a comentat și controversa construită în jurul cantonamentului desfășurat de roș-albaștri în Turcia.

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021, 23:22 / Actualizat vineri, 15 ianuarie 2021 23:33

După FCSB - Astra 3-0, Florin Tănase (26 de ani, mijlocaș ofensiv) a comentat și controversa construită în jurul cantonamentului desfășurat de roș-albaștri în Turcia.

CONTEXT: FCSB este singura formație din Liga 1 care a efectuat un cantonament în afara țării, în ciuda interdicțiilor instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus. UTA a trecut și ea granița, dar doar pentru un meci amical cu Szeged.GSP a solicitat puncte de vedere oficiale din partea autorităților din România cu responsabilitate în acest caz: Guvernul, Ministerul Sănătății, Direcțiile de Sănătate Publică din București și Ilfov. Absolut toate au avut același răspuns: „Nu am primit nicio solicitare și nu am oferit nicio aprobare pentru ca FCSB să evite o eventuală carantină”.Delegația lui FCSB a revenit joi în România. A scăpat de carantină, după ce a organizat pe repede înainte un amical cu Kemerspor. DSP a decis exceptarea fiecărui jucător în parte.

FCSB. Florin Tănase: „Unii vor să-și bată joc de munca noastră”

„Nu înțeleg de ce atât de mulți oameni ne vor răul. Am mers în cantonament, ne-am pregătit. Unii vor să-și bată joc de munca noastră. După părerea mea, se putea cere o derogare, ca toate echipele din România să meargă în cantonament. 

Sunt răutăți din partea adversarelor. A fost foarte grea schimbarea aceasta de temperatură. Suntem fericiți că am trecut peste și am câștigat cu Astra”, a declarat Florin Tănase, autorul unei „duble” cu cu Astra.

Sunt bucuros că am luat 3 puncte. Aveam nevoie de ele pentru a ne distanța de Craiova și de CFR Cluj. E bine că am câștigat, ne dă încredere. Cei de la Astra au fost bine așezați în teren, nu ne-au dat spații. E greu până dai primul gol. După, e mai ușor
Florin Tănase, despre FCSB - Astra 3-0

VIDEO. FCSB a revenit joi în România și a scăpat de carantină

Citește mai multe știri despre FCSB:

Craiova și CFR Cluj, scandalizate de hotărârea DSP: „Șmecherii se descurcă în România! Lumea să se aștepte la orice în acest sezon”Florin Tănase a refuzat prelungirea contractului! Gigi Becali: „I-am zis «Ia 5.000 de euro pe lună în plus la salariu și mai semnează pe doi ani». Știi ce mi-a răspuns?”

Incredibil ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Libertatea

Playtech: Ianis Hagi i-a dat o 'palmă' lui Steven Gerrard! ULUITOR: scoțienii au făcut anunțul de ultimă oră
16:30 Handbal M, CM 2021

Qatar - Angola

Digi 2
16:30 Baschet M

Steaua - Dinamo

Digi 4
17:00 Fotbal, Liga 1

UTA Arad - Viitorul

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:00 Handbal M, CM 2021

Spania - Brazilia

Digi 2
19:00 Handbal M, CM 2021

Germania - Uruguay

Digi 3
19:30 Baschet M

U-BT Cluj Napoca - SCM U Craiova

Digi 4
20:00 Fotbal, Liga 1

FCSB - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Union Berlin - Leverkusen

Digi 3, Telekom 3
21:30 Handbal M, CM 2021

Tunisia - Polonia

Digi 4, Telekom 4
21:45 Fotbal, Serie A

Lazio - Roma

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Premier League

Fulham - Chelsea

Eurosport

Program TV complet

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă