FCSB - FC Botoșani 2-1 | Marius Croitoru și-a "distrus" jucătorii: "Portarul a luat gol din parcare"

3 săptămâni in urmă 9

  • Liga 2: Mioveni - ASU Politehnica Timișoara, luni, 16:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: U Craiova 1948 - Rapid, luni, 21:00, Digi Sport 1

FCSB - FC Botoșani 2-1 | Marius Croitoru: "Dacă montam o poartă la jumătatea terenului, tot nu o găseam"

"Supărarea este mare. Este inexplicabil cum, după o repriză foarte bună, să faci o a doua repriză execrabilă. Din punctul meu de vedere, a doua repriză nu meritam absolut nimic. Dar absolut nimic.

Chiar dacă montam o poartă la jumătatea terenului, tot nu o găseam. Și nu înțeleg de ce. Deci repet, poarta, dacă era la jumătatea terenului, la cum am jucat a doua repriză, tot nu ajungeam la ea. Asta e realitatea. Și nu înțeleg de ce, nu-i înțeleg.

După care primesc două goluri cum am mai primit, deci nu e la prima abatere. Sincer, nici nu știu ce să fac, ca antrenor. Păcat, pentru că Edi venea după evoluții bune și a luat un gol din parcare și altul pe o greșeală personală", a spus Marius Croitoru la final.

FCSB - FC Botoșani 2-1 | Palmares zdrobitor de partea roș-albaștrilor

În prima etapă din play-off, botoșănenii au deschis scorul prin acțiunea personală a lui Ashkovski, însă echipa lui Toni Petrea a întors rezultatul, cu două goluri în interval de 4 minute.

Când spune că Eduard Pap a luat gol din parcare, Marius Croitoru se referă la super execuția lui Octavian Popescu, una aproape imparabilă, care concurează la golul etapei. În schimb, a doua reușită a FCSB-ului, marcată de Panțîru, a venit după o gafă monumentală a portarului, care a pasat la adversar.

FC Botoșani a devenit, de-a lungul timpului, "clienta" celor de la FCSB. Moldovenii au o singură victorie în meciurile directe, în iulie 2019. În rest au fost 15 victorii FCSB și 4 remize.

După acest succes, FCSB a revenit pe primul loc, cu un punct peste campioana CFR Cluj.

VIDEO cu rezumatul meciului FCSB - FC Botoșani 2-1:

Etichete: marius croitoru , fcsb fc botosani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă