FCSB – FC Argeș, Live Video Online de la 20:30! Roș-albaștrii caută victoria pentru a se apropia de liderul CFR Cluj + Echipele probabile

1 lună in urmă 25

FCSB și FC Argeș se întâlnesc astăzi, de la ora 20:30, într-un meci din etapa a 14-a din Liga 1. Partida va putea fi urmărită în format liveVIDEO+TEXT pe ProSport.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

FCSB – FC Argeș, liveVIDEO+TEXT de la 20:30

Cele două formații au obiective diferite. Roș-albaștrii trag tare să se apropie de liderul CFR Cluj, care are 36 de puncte, cu 12 mai multe decât FCSB care are și un joc mai puțin. De partea cealaltă, FC Argeș are 21 de puncte și-și dorește să prindă un loc de play-off.

Meciul dintre FCSB și FC Argeș se va disputa pe stadionul din Gloria din Buzău.

Echipele probabile

FCSB: A. Vlad – Haruț, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Cordea, Perianu, Olaru – I. Stoica, Keșeru, Dumiter

FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, J. Miguel, Latovlevici, Meza Colli, Rainov – Viana, I. Șerban II, Ișfan – Fatai

Arbitru: Antonie Andrei (Bucureşti) / A1: Gheorghe Bogdan (Bucureşti), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe)

Edi Iordănescu i-a răspuns lui Gigi Becali

„Am fost dorit aici cu insistență, mi-au fost acceptate condițiile, s-a dorit aducerea mea, trebuie să satisfac suporterii, patronul, să-i mulțumesc și să-i răsplătesc încrederea. Drumul e lung până la titlu, adversarii sunt foarte competitivi. Nu ne va fi ușor. Am un contract, vin în fiecare zi cu multă determinare, ambiție, entuziasm.

Dacă va veni o zi în care patronul nu va mai fi mulțumit, atunci mă va apela și vom discuta despre viitorul relației noastre. Am încredere mare în acest grup de jucători. Sunt semnale de progres pe care le primesc de la antrenamente. Cu toate astea, venim după 6 victorii, e ciudat ca după 6 victorii să vorbim despre probleme. Ce ar însemna ca echipa să piardă un joc?”, a declarat Edi Iordănescu, antrenorul celor de la FCSB.

The post FCSB – FC Argeș, Live Video Online de la 20:30! Roș-albaștrii caută victoria pentru a se apropia de liderul CFR Cluj + Echipele probabile appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă