FCSB - FC Argeș, 21:30 LIVE VIDEO | Roș-albaștrii, decimați de COVID, mizează pe juniori. Echipele probabile

5 luni in urmă 67

FCSB - FC Arges (duminică, ora 21:30, Digi Sport 1)

Simona Halep - Garbine Muguruza (duminică, ora 13:00, Digi Sport 1)

Fără staff-ul tehnic, aflat în izolare, echipa a intrat în ultimele zile pe mâna lui Mihai Pintilii, cel care a coordonat totul și în deplasarea din Serbia, din această săptămână.

u 9 jucători infectaţi cu COVID-19FCSB a avut doar 14 fotbalişti pe foaie la meciul cu Backa Topola, din Europa League

Cum noul protocol din Liga 1 este copiat după cel folosit de UEFA, roş-albaştrii pot disputa meciul cu FC Argeş, dacă au minimum 13 jucători valizi, dintre care un portar. Lucru care se întâmplă, astfel că partida programată duminică se va disputa.

Doar că în meciul din Liga 1, FCSB va folosi o echipă şi mai slabă decât cea utilizată în Serbia, la meciul cu Backa Topola. Pe lângă problemele cauzate de coronavirus, roş-albaştrii nu se pot baza nici pe Florinel Coman, accidentat la gleznă. Nedelcu, Filip şi Oaidă erau deja accidentaţi.

FCSB - FC Argeș, 21:30 LIVE VIDEO | Ce fotbaliști pot debuta

Cum pe FCSB o aşteaptă săptămâna viitoare un meci extrem de important, cu Slovan Liberec, în turul 3 preliminar din Europa League, la întâlnirea cu FC Argeş vom vedea o a treia echipă pe teren.

Mulţi dintre jucătorii folosiţi cu Backa Topola vor fi menajaţi pentru duelul de joia viitoare, astfel că în primul 11 vor apărea mai mulţi copii de la echipa a doua, scrie gsp.ro.

Nume precum Udrea, Trif, Tand, Botezatu, Timiş sau Ardelean ar puta juca în primul 11 al lui Mihai Pintilii. În lotul echipei s-ar putea regăsi şi Dimciu Halep, vărul Simonei Halep, transferat în această vară la gruparea roş-albastră.

FCSB - FC Argeș, 21:30 LIVE VIDEO | Echipele probabile

FCSB: Udrea - Pantea, Trif, Tand, Botezatu - Timiş, Oct. Popescu, Ardelean - Horşia, Istrate, R. Ion
Antrenor: Mihai Pintilii

FC Argeș: Croitoru - G. Matei, Turda, M. Leca, Mușat - A. Prepeliță, Meza Colli - G. Deac, A. Cozma, Mirică - Mediop
Antrenor: Ionuț Badea

FCSB - FC Argeș, 21:30 LIVE VIDEO | Meciul a fost scos de la pariuri

Incertitudinile privind situaţia de la FCSB au determinat casele de pariuri să scoată meciul cu FC Argeş din lista evenimentelor de duminică. Principalii operatori de pe această piaţă din România au decis să nu mai includă în ofertă întâlnirea FCSB - FC Argeş.

Protocolul UEFA a fost copiat şi în Liga 1, astfel că pentru ca o echipă să poată juca un meci, are nevoie de 13 jucători valizi, dintre care un portar. FCSB îndeplineşte aceste criterii, astfel că partida cu FC Argeş se va disputa conform programării.

Protocolul din România prevede că FCSB nu este obligată să mai facă niciun test înaintea întâlnirii de duminică. Astfel, jucătorii care au avut rezultate negative la ultima testare pot evolua cu FC Argeş.

Exista şi un caz special, în care meciul ar fi putut fi amânat: dacă medicul care conduce ancheta epidemiologică de la gruparea roş-albastră ar fi cerut o nouă testare şi ar fi fost descoperite noi cazuri pozitive. Acest lucru nu s-a întâmplat, astfel că partida se va juca duminică.

Dacă întâlnirea ar fi fost amânată, ceea ce s-ar putea întâmpla o singură dată conform noului protocol, ea ar fi trebuit să fie reprogramată la o distanţă de maximum 7 zile de la data programării iniţiale. Dacă nici în acest interval meciul nu s-ar fi putut disputa, echipa vinovată ar fi pierdut cu 0-3 la "masa verde".

COVID-19 la FCSB | Lista celor infectaţi: 18 persoane testate pozitiv

În acest moment, lista celor infectaţi cu noul coronavirus la FCSB este formată din 9 fotbalişti:

Andrei Vlad - portarAndrei Miron - fundaș centralIulian Cristea - fundaș centralOvidiu Popescu - mijlocașIonuț Vînă - mijocașDarius Olaru - mijlocașFlorin Tănase - mijlocașAndrei Pandele - mijlocașSergiu Buș - atacant

De asemenea, 8 persoane din staff au fost testate pozitiv la COVID-19, plus MM Stoica, dar acesta din urmă nu este în acte oficial al celor de la FCSB.

Ovidiu Kurti - kinetoterapeutMarius Popa - antrenor de portariAnton Petrea - antrenor principalThomas Neubert - preparator fizicHorea Codorean - preparator fizicSorin Cristof - kinetoterapeutBogdan Stoica - analist videoMarius Ianuli - team-manager. Etichete: mihai pintilii , fcsb liga 1 , fcsb covid , fcsb-fc arges , echipele probabile fcsb - fc arges
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă