FCSB, față în față cu falimentul: juniorii roș-albaștrilor joacă sub amenințarea lui Gigi Becali! Clubul are pierderi și datorii uriașe

2 months ago 4
FCSB are 9 fotbaliști pozitivi cu noul coronavirus. Ei nu vor putea fi folosiți în deplasarea cu Backa Topola. Pe lângă ei, alți membri din staff sunt pozitivi. În total, sunt 18 cazuriTopola - FCSB, din turul II din preliminariile Europa League, e de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Look Plus.

FCSB își joacă viitorul în Serbia, cu mai mulți juniori pe teren. Echipa roș-albastră are nevoie de victorie pentru a nu risca probleme financiare sau ca Gigi Becali să decidă să renunțe la club. Fără grupele europene, FCSB e pe pierdere.

În ultimii ani, raportul financiar al clubului e cea mai bună dovadă că doar accesul în grupele competițiilor europene asigură profitabilitatea societății. În toți cei 3 ani în care a lipsit din grupe, FCSB a raportat pierdere. Iar dacă FCSB va rata din nou calificarea în grupele Europa League, bugetul roș-albaștrilor va suferi o altă lovitură importantă.

Gigi Becali poate renunța la FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat în mai multe rânduri că nu vrea să mai investească din banii familiei sale în club, iar o eventuală ratare a calificării în grupe, pentru al doilea an la rând, ar putea duce la o ruptură definitivă.

„Eu nu știam… Credeam că am 6 milioane datorie. Am vorbit cu contabila și i-a spus «Zi-mi și mie». Am 11 milioane de euro împrumutați! Eu credeam că sunt 7 sau 8. Când de fapt sunt 11. Eu acum am 11 milioane de euro datorie! Dacă nu mă calific în cupele europene sau nu vând un jucător ce fac? Intru în faliment! Ce fac? Nu? Vreau să zic eu… Păi, îl vând pe Man! Dar dacă nu-l vând? Eu vorbesc când sunt banii în buzunar”, declara la finalul lunii iulie Gigi Becali la Digi Sport.

În plus, Datoriile celor de la FCSB, pe termen scurt şi pe termen lung, au crescut cu 250%. La finalul lui 2018, acestea se ridicau la 4 milioane €. Astăzi, ele se apropie de 10 milioane €. Peste 90% din aceste datorii sunt, de fapt, către propriul patron, către Gigi Becali.

Ce premii se acordă în Europa League

Cum poate arăta FCSB: Ducan - Crețu, Perianu, Briceag, Panțîru - Moruțan, Simion, Horșia - Man, Buziuc, Fl. Coman
Rezerve: Al. Pantea, R. Ion, Ad. Petre

VIDEO Cum au fost întâmpinați jucătorii FCSB când au ajuns la stadionul din Senta

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali, reacție tranșantă după cazurile de coronavirus de la FCSB: „Ce să fac eu?! Gata!”Răzvan Ducan, din Liga 2 în Europa League în doar o lună! FCSB foloseşte mai mulţi debutanți cu Backa Topola

Ce a pățit virusologul chinez care susține că are dovada că noul coronavirus a fost creat în laborator din Wuhan

Libertatea

Playtech: Gigi Becali, la un pas să PIARDĂ TOT! Ce se întâmplă acum la FCSB. Patronul a primit cele mai PROASTE vești
Read Entire Article
Powered By Seo Tools