FCSB. EXCLUSIV Parma insistă pentru Dennis Man și a suplimentat suma: „Lucrăm să facem acest transfer foarte mare! Giovanni a vorbit aiurea”

1 lună in urmă 15

După ce Gigi Becali a refuzat oferta de 10 milioane de euro, Parma a făcut azi o nouă ofertă pentru golgeterul Ligii 1. Din informațiile GSP.ro, italienii au oferit, pe lângă cele 10 milioane de euro, alte 2,5 milioane, ca bonusuri.

Parma îl vrea pe Dennis Man

Cei care intermediază afacerea vor să-i convingă pe italieni să ofere 12,5 milioane de euro, sperând ca și Gigi Becali să mai scadă din suma de 15 milioane pe care o vrea pe cel mai în formă jucător din Liga 1.

6.500.000 de euroeste cota lui Dennis Man, potrivit transfermarkt

Dennis Man, fotbalistul anului 2020 în ancheta GSP, are un sezon excelent. A marcat de 14 ori în Liga 1, în 17 meciuri, oferind și 5 asisst-uri.

Anamaria Prodan: „Nu știu de ce vorbește Giovanni Becali! Oferta a depășit suma pentru Stanciu”

Anamaria Prodan, impresarul lui Dennis Man, a vorbit despre jucătorul său și viitorul acestuia, criticându-l pe Giovanni Becali.

„Am citit în ultimele zile unele declarații ale lui Giovanni Becali, referitoare la transferul lui Dennis Man la Parma.. Nu știu de ce vorbește Giovanni Becali și în calitate de ce! Parma este un club foarte, foarte serios care a făcut o oferta oficială foarte, foarte, foarte bună. Patronul Stelei nu este de acord cu sumele! 

Nu s-a pus problema de plată în 5 ani. Sunt manageri care aud despre oferte și vorbesc la televizor sau în media. Eu nu vreau să vorbesc despre oferte decât când semnam oficial. Dar este păcat sa aruncăm cu vorbe doar să ne băgăm în seamă mai ales când vine să vorba, repet de un club mare ca Parma.

Eu am vorbit cu patronul Stelei și știu ce dorește. Încerc sa rezolv cum a cerut el. În rest nu mai ascultați la răspândaci care vin să se urce în primul avion să viziteze Parma. Toate aceste discuții fac rău în negocieri și cu cât apar mai multe poate cădea acest transfer. În momentul ăsta lucrăm și sperăm să definitivăm acest transfer foarte mare pentru fotbalul românesc. Oferta Parmei a depășit-o cu mult pe cea a lui Stanciu. Vedem ce rezolvam în perioada următoare”, a spus Anamaria Prodan pentru GSP.ro.

VIDEO Geraldo Alves despre Dennis Man: „Nu îl văd la Parma în acest moment”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Păreri pro și contra în privința lui Octavian Popescu » Dinu îl laudă, Balaj îl critică pe puștiul de 18 aniSe întoarce „fotbalistul invizibil” » Are un record negativ greu de egalat

Un român a tras cu aspiratorul 56.870,50 € din seiful unui magazin Lidl din Germania și a povestit apoi cum i-a cheltuit

Libertatea

Playtech: De ce a dat-o Mihai Gâdea afară pe Diana Șoșoacă din emisiune. Ce i-a putut zice avocata de l-a scos din sărite
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă