FCSB e la limită! Ce spune protocolul UEFA: condiţiile pentru ca meciul cu Backa Topola să se joace şi cel mai negru scenariu

2 months ago 3

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Ultimele veşti venite din Serbia sunt extrem de neplăcute pentru gruparea roş-albastră: încă 5 jucători au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus. Numărul total al celor infectaţi, jucători plus staff, a ajuns la 18!

FCSB e la limită. Condiţiile pentru ca meciul cu Backa Topola să se joace

În aceste condiții, FCSB rămâne cu un lot de 14 jucători pentru meciul cu Backa Topola. Singurul portar valid este Răzvan Ducan (19 ani).

FCSB se află la limită în acest moment. Pentru ca o echipă să poată disputa un joc în cupele europene, are nevoie de 13 fotbalişti în lot, dintre care un portar, potrivit protocolului UEFA.

Cum ar putea arăta primul 11 al celor de la FCSB în meciul cu Backa Topola, AICI.

În protocolul UEFA se precizează că ultimul test înainte de disputarea unui meci să fie efectuat în preziua acestei partide, numită Match Day-1. Testul nu este obligatoriu, dar poate fi solicitat de autoriţăţile din ţara care organizează meciul.

Sârbii au cerut această testare, iar la rezultatele de azi, alţi 5 fotbalişti de la FCSB au fost depistaţi pozitiv. Până la ora meciului nu se va mai efectua niciun test, astfel că roş-albaştrii nu sunt în pericol să piardă la "masa verde".

Cel mai negru scenariu pentru FCSB este acela în care până la ora meciului să apară simptome printre cei 14 jucători valizi, iar gruparea noastră să nu poată completa un număr de minimum 13 fotbalişti pe foaia de joc.

Ce lot are la dispoziție FCSB pentru meciul cu Backa Topola

Portar: DucanFundași: Crețu, Panțîru, Perianu, Pantea, BriceagMijlocași: Moruțan, Simion, Horșia, R. Ion,Atacanți: Coman, Petre, Man, Buziuc

COVID-19 la FCSB | Lista celor infectaţi: 18 persoane testate pozitiv

În acest moment, lista celor infectaţi cu noul coronavirus la FCSB este formată din 9 fotbalişti:

Andrei Vlad - portarAndrei Miron - fundaș centralIulian Cristea - fundaș centralOvidiu Popescu - mijlocașIonuț Vînă - mijocașDarius Olaru - mijlocașFlorin Tănase - mijlocașAndrei Pandele - mijlocașSergiu Buș - atacant

De asemenea, 8 persoane din staff au fost testate pozitiv la COVID-19, plus MM Stoica, dar acesta din urmă nu este în acte oficial al celor de la FCSB.

Ovidiu Kurti - kinetoterapeutMarius Popa - antrenor de portariAnton Petrea - antrenor principalThomas Neubert - preparator fizicHorea Codorean - preparator fizicSorin Cristof - kinetoterapeutBogdan Stoica - analist videoMarius Ianuli - team-manager Etichete: covid-19 , coronavirus fcsb , backa topola
Read Entire Article
Powered By Seo Tools