FCSB, declarație de război total pentru Steaua: ”Trebuie stopată! Nu vreau să dau bani pentru fotbaliști cu burtă!”

1 lună in urmă 1

UEFA Champions League: Sevilla - Borussia Dortmund, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

UEFA Champions League: Porto - Juventus, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

Mihai Stoica, declarație de război pentru Steaua: ”Sunt plătitor de taxe și nu-mi convine”

Mai mult, conducerea celor de la FCSB a spus răspicat că obiectivul ”să nu lăsăm Steaua să promoveze” este mai important decât Cupa României, competiție din care clubul lui Gigi Becali a fost eliminat de Dinamo.

”E greu de spus dacă e mai important decât Cupa (n.r. - întrebat despre blocarea Stelei în Liga 3). De fapt, e mai importantă. Trebuie stopată Steaua. Nu-mi convine să plătesc salariul lui Nsiah, care aud, pe surse, că e 28.000 de lei. Sunt plătitor de taxe.

Nu sunt de acord să plătesc pentru fotbaliști de 38 de ani, care joacă în C și au burtă”, a zis Mihai Stoica, prezent în studio-ul emisiunii Fotbal Club.

Mihai Stoica: ”E exagerat că peste trei milioane de euro merg la Steaua!”

Managerul general al celor de la FCSB a continuat ”tirada” asupra grupării ”militare.

”Atât timp cât mor militari că nu avem cauciucuri pentru autocare, nu e normal ce se întâmplă. Există salarii exagerate la copii și juniori. E exagerat ca peste 3 milioane de euro din bugetul statului să meargă la Steaua. Dacă promovează, e adevărat că trebuie să-și schimbe statutul.

Nu mă deranjează să plătesc taxe pentru sportivii care au performanțe. Cum e Cristina Neagu, la CSM București, unde e altă poveste”, a adăugat Mihai Stoica.

Etichete: steaua , mihai stoica , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă