FCSB, dată afară de pe Arena Națională! Ce variante are Gigi Becali pentru meciurile de play-off? Anunțul lui Gică Popescu

1 lună in urmă 27

FCSB va trebui să plece iar de pe Arena Națională. Gică Popescu a anunțat că cel mai mare stadion al țării va trebui predat în aprilie celor de la UEFA, astfel că arena va mai găzdui meciuri doar până în luna martie. Echipa lui Gigi Becali va trebui, astfel, să caute o „casă” pentru cele mai importante partide din acest sezon, cele din play-off.

Arena Națională va fi unul dintre cele patru stadioane pe care Bucureștiul le va pune la dispoziția celor de la UEFA, în vederea Campionatului European 2020, care va fi găzduit și de țara noastră, în 2021.

FCSB a mai avut probleme cu Arena Națională chiar înaintea pauzei de iarnă. Gigi Becali a fost nevoit să caute de urgență un teren pe care să se joace meciul cu Sepsi. Totul, din cauza acoperișului stadionului, care a cedat din cauza ninsorii.

FCSB, dată afară de pe Arena Națională! Ce variante are Gigi Becali pentru meciurile de play-off? Anunțul lui Gică Popescu

Arena Națională va găzdui patru meciuri ale Campionatului European. Trei vor fi în grupele competiției, iar unul în optimi. Gică Popescu spune că în martie, stadionul se va închide pentru ultimele retușuri, astfel ca UEFA să primească stadionul în regulă, în luna aprilie.

„În luna aprilie va fi predată Arena Naţională către UEFA, e timp ca să remedieze anumite lucruri care nu sunt tocmai în regulă. Ar fi păcat să avem probleme la un stadion atât de nou cum e Arena Naţională.

Cred că ultimul meci care se va juca pe Arena va fi în martie, Primăria Capitalei va avea o lună să facă ultimele retuşuri ca atunci când va fi preluat de UEFA să fie în cele mai bune condiţii. În aprilie trebuie predat către UEFA”, a spus Gică Popescu, la Telekom Sport.

Cum nu va mai putea juca pe Arena Națională, Gigi Becali trebui să îți caute un stadion. Arenele din Buzău și din Târgu Jiu ar fi soluții pentru FCSB, care ar putea apela și la varianta Giurgiu.

Stadionul Steaua și Stadionul Arcul de Triumf sunt gata, iar autoritățile anunță că și arena Rapidului va fi finalizată în luna mai.

The post FCSB, dată afară de pe Arena Națională! Ce variante are Gigi Becali pentru meciurile de play-off? Anunțul lui Gică Popescu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă