FCSB, cu un om în plus o repriză întreagă în Serbia! Reacția originală a lui Emil Grădinescu după ce Backa Topola a rămas în zece oameni: „Dă-i galben și acasă!”

2 months ago 2

FCSB a început foarte prost meciul cu Backa Topola, a luat repede două goluri în Serbia, însă roș-albaștrii au rămas cu un om în plus chiar înainte de pauză.

Fundașul Dajan Ponjevic a văzut al doilea cartonaș galben cu FCSB și a fost eliminat în partida de joi seara, din turul al doilea preliminar din Europa League. Deși meciul contra lui Backa Topola ar fi trebuit să fie unul accesibil pentru roș-albaștrii, acesta s-a transformat într-unul complicat deoarece nouă jucători din cadrul formației bucureștene au fost infectați cu noul coronavirus, iar echipa lui Gigi Becali a fost la un pas să piardă la masa verde.

FCSB, o repriză întreagă cu un om în plus cu Backa Topola

În minutul 14, sârbii se gândeau deja la următorul meci din Europa League, după două goluri marcate în poarta celor de la FCSB, însă reușita lui Florinel Coman a aprins speranțele roș-albaștrilor, care în turul precedent au trecut cu 3-0 de armenii de la Shirak.

Apoi, Ponjevic a văzut al doilea cartonaș galben și a văzut cartonașul roșu după ce l-a faultat dur pe Moruțan, iar FCSB a rămas cu un om în plus în Serbia, din minutul 44.

„Dă-i galben și acasă”, a fost reacția originală pe care a avut-o unul dintre comentatorii meciului Backa Topola – FCSB, Emil Grădinescu.

ECHIPELE DE START:

Backa Topola (4-4-2): Filipovic – Balaz, Antonic, Babic, Ponjevic – Zec, Tomanovic, Trumbasevic, Milicevic – Duronjic, Lukic
Rezerve: Jorgic, Santrac, Siladji, Banjac, Djuric, Stanojev, PetrovicRezerve: Jorgic, Santrac, Siladji, Banjac, Djuric, Stanojev, Petrovic
Antrenor: Zoltan Sabo

FCSB (4-3-3): Ducan – Crețu, Simion, Briceag, Pantea – Moruțan, Perianu, Panțîru – Man, Buziuc, Fl. Coman
Rezerve: Ad. Petre, R. Ion, Pantea,
Antrenor: Bogdan Vintilă

The post FCSB, cu un om în plus o repriză întreagă în Serbia! Reacția originală a lui Emil Grădinescu după ce Backa Topola a rămas în zece oameni: „Dă-i galben și acasă!” appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools