FCSB, criticată după ce a trimis jucători de la prima echipă pentru duelul cu CSA Steaua: „La CFR Cluj e mai mult profesionalism”

1 lună in urmă 2

Gigi Becali își dorește cu orice preț ca CSA Steaua București să nu promoveze la finalul actualului sezon, iar acesta a trimis mai mulți jucători de la prima echipă la FCSB 2: Buziuc, Perianu, Șut, Pantea, Simion, Niță, Oaidă, Nedelcu și noua vedetă a echipei, tânărul Octavian Popescu. 

Vasile Miriuță: „La CFR e mai mult profesionalism decât la FCSB”

Vasile Miriuță, care în prezent antrenează Minaur Baia Mare (L3), a criticat decizia lui Gigi Becali și a făcut o comparație cu CFR Cluj: „Am văzut ce-i acolo la FCSB, unii se duc la Liga 3, alții pe la Arad. La CFR Cluj e mai liniște, mai mult profesionalism”, a spus antrenorul la emisiunea Liga Digisport.

Gigi Becali: „De ce să câștige CSA Steaua?”

„De ce să câștige CSA? Trebuie să câștige? Merg mai mulți jucători. Eu vreau să promoveze CSA, dar să bată copiii. Dacă nu îi bat pe copii... Îi trimit pe Buziuc, Perianu, Șut, Pantea, Simion, Niță, Oaidă, Nedelcu. Normal că și Tavi Popescu! E copil, are 18 ani.

Nu sacrific meciul cu UTA! Tavi Popescu nu va juca în meciul cu UTA pentru că are trei cartonașe galbene. Îl protejez să nu ia galben și să joace cu CFR Cluj! Vreau să jucăm copiii ca să le dăm o șansă. Am zis «Hai să jucăm cu copiii că să promoveze Talpan!».

Cum să promoveze CSA? Meciul se joacă acolo unde e sudoarea mea, unde e munca mea. Ei au luat-o, au furat sudoarea mea. Tribunele sunt făcute de mine, gazonul, încălzirea, nocturna, parcările sunt făcute de mine. Unde joacă ei? Pe toate făcute de mine. Sunt ale mele, sunt făcute de mine! Au zis «Pe terenul astă, fă casă». Și după m-au dat afară din casă. Era paragină în Ghencea”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

CSA Steaua, după 10 etape, e lider, cu 26 de puncte. FCSB 2 e pe locul secund, cu 24 puncte. În confruntarea din tur, CSA s-a impus cu 2-1.

Ce nu știe Gigi: CSA Steaua – FCSB 2 nu prea are miza acum

Algoritmul de împerechere pentru promovarea din Liga 3 în Liga 2, decis de FRF înaintea sezonului, va produce aproape sigur o finală incendiară între CSA Steaua și FCSB II. Cele două vor termina pe primele două poziții în seria lor și vor evolua în semifinale, cu locurile 1 și 2 din Seria 3. Pe configurația actuală a clasamentelor, am avea în penultimul act: FCSB II - Afumați și Mostiștea Ulmu - CSA Steaua.

Dacă vor învinge, FCSB și CSA se vor duela apoi în meci direct, dublă manșă, pentru promovare, partide care sunt programate pe 22 și 29 mai. Tocmai pe motiv că cele două nu mai pot pierde primele două poziții, practic confruntarea directă de sâmbătă nu are aproape nicio miză, în afara celei de orgoliu.

Cum ar putea arăta FCSB 2 la meciul cu CSA Steaua: Niga - Pantea, Nedelcu, Filip, Soiledis - Perianu, Șut, Simion - Oct. Popescu, Ad. Niță, Oaidă

Cum ar putea arăta CSA Steaua la meciul cu FCSB 2: Bălbărău - Călințaru, da Silva, Beța, A. Ilie - Bărbulescu, Enceanu - Răsdan, Mihalache, Huiban - Nsiah

Clasamentul din Liga 3:

VIDEO. FCSB sau Steaua? George Ogăraru: „Eu am jucat întotdeauna pentru Steaua”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

„Absolut șocant și atât de stânjenitor” » Comentariu de Dan Udrea: Să nu ne amuzăm cu Toni Petrea, ci să deplângem moștenirea cuplului Becali-Stoichiță!ANAD, prima decizie în privința lui Magaye Gueye

Fapta oribilă comisă de deținutul care a evadat și a fost prins după 7 ore, într-un canal

Libertatea

Playtech: Laurette, BĂTUTĂ după ce nu s-a înțeles la bani pentru o noapte de amor. Ce TARIF are mulatra
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă