FCSB chiar e jucăria lui! Gigi Becali a dezvăluit cum a numit noul antrenor: „Cine răspunde primul, ăla e!”

2 săptămâni in urmă 26

Gigi Becali, finanțatorul clubului FCSB, a dezvăluit cum a ales noul antrenor, după despărțirea de Edi Iordănescu.

Luni, Edi Iordănescu și-a reziliat contractul cu FCSB, însă Gigi Becali nu a căutat prea mult un nou antrenor. Patronul roș-albaștrilor l-a numit rapid pe Toni Petrea.

În cursul zilei de marți, Toni Petrea a fost prezentat oficial la FCSB prin intermediul rețelelor sociale.

Gigi Becali a dezvăluit cum a numit noul antrenor la FCSB

După ce l-a numit antrenor principal pe Dinu Todoran, în urmă cu aproximativ jumătate de an, pentru că era la biserică atunci când a fost sunat, Gigi Becali a lovit din nou.

Finanțatorul echipei FCSB a dezvăluit că a mers pe principiul „primul venit, primul servit”. Gigi Becali a dat de înțeles că Toni Petrea a fost primul antrenor care i-a răspuns la mesaj, motiv pentru care a decis să îi dea lui credit din nou.

„Am zis «cine răspunde primul, ăla e antrenorul». A răspuns Petrea și i-am zis dimineață (n.r. luni dimineață) că, până la o anumită oră, nu mai sun pe nimeni.

I-am dat timp de gândire până seara, să vorbească cu familia. L-am sunat și i-am zis «uite salariul, aveai 5.000, acum vei avea 10.000 de euro»!”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Toni Petrea a mai activat la FCSB ca antrenor principal în perioada iulie 2020 – mai 2021 și a reușit să câștige un trofeu: Cupa României.

Florin Prunea, despre revenirea lui Toni Petrea la FCSB

Invitat în cadrul emisiunii ProSport Live, Florin Prunea a dat de înțeles că Toni Petrea este o variantă bună pentru FCSB. Fostul portar a lăudat jocul echipei roș-albastre în perioada în care Toni Petrea a ocupat banca tehnică.

„Indiferent cine vine, e clar că acolo lucrurile nu se vor schimba, trebuie să accepte. Dar pe de altă parte echipa cu Toni Petrea nu a jucat rău, este părerea mea. Chiar dacă nu este un antrenor cu nume, chiar dacă nu este un antrenor care să iasă în față… Mie nu mi-a displăcut cum a jucat echipa cu el la vremea respectivă. Poate să fie o variantă bună, cred eu”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

The post FCSB chiar e jucăria lui! Gigi Becali a dezvăluit cum a numit noul antrenor: „Cine răspunde primul, ăla e!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă