FCSB - CFR Cluj: Se păstrează tradiția sau se răzbună roș-albaștrii? Trei PONTURI pentru „finala” de pe Arena Națională

1 lună in urmă 2

În 2020, FCSB a pierdut toate cele patru jocuri pe care le-a disputat împotriva CFR-ului. Ardelenii s-au impus de patru ori (de două ori 2-0, de două ori 1-0), FCSB obținând „performanța” de a nu marca în niciuna dintre aceste întâlniri. De altfel, FCSB are cinci meciuri la rând fără gol marcat în poarta CFR-ului!

În tur, la Cluj, chiar dacă a stat mai bine la toate capitolele, FCSB a mai acumulat o înfrângere în fața CFR-ului. Campioana s-a impus cu 2-0, goluri semnate de Costache și Deac, și a provocat unul dintre cele cinci eșecuri pe care FCSB le are în acest sezon (cele mai multe dintre primele patru clasate). Acum, CFR Cluj are probleme mari în compartimentul ofensiv, Rondon, Debeljuh și Costache fiind în carantină.

53de goluri a marcat FCSB în acest sezon (cel mai bun atac), dar roș-albaștrii au doar șase goluri înscrise în ultimele opt meciuri din toate competițiile

Dacă FCSB are cel mai bun atac, CFR Cluj se laudă cu cea mai bună apărare din campionat. Clujenii au încasat doar 12 goluri în 27 de etape. Ca o comparație, rivala FCSB are aproape de două ori mai multe goluri primite (21).

FCSB s-a impus ultima dată împotriva CFR-ului în 2019, 1-0, cu super-golul marcat de Teixeira. CFR era deja campioană, iar meciul de pe Arena Națională nu a mai contat în economia clasamentului de la acea vreme.

CE PUTEM PARIA LA FCSB - CFR CLUJ:

Româncă, amanta unui bărbat, locuia în aceeași casă cu soția acestuia. Motivul pentru care el a fost numit „escrocul perfect„

Libertatea

Playtech: Alexandru Rafila aruncă BOMBA. Medicamentul dăunător pentru români: 'Poți muri'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă