FCSB - CFR Cluj 0-0, ACUM, la Digi Sport 1. Arlauskis, super parade la primul joc de la revenire

1 lună in urmă 7

19.03.2021, 20:27

Liga 1: FCSB - CFR Cluj, vineri, 20:30, Digi Sport 1

La Liga: Celta Vigo - Real Madrid, sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1

FCSB primește vizita rivalei CFR Cluj, de la 20:30, în direct la Digi Sport 1 și în format live video pe site-ul digisport.ro.

Cele două formații care împart primul loc în Liga 1, FCSB și CFR Cluj, se vor înfrunta diseară pe Arena Națională, în etapa cu numărul 28. Ambele echipe se află într-un moment ideal, astfel că ne așteptăm la un meci spectaculos.

LIVE VIDEO FCSB - CFR Cluj, de la 20:30, la Digi Sport 1. Brigadă de Champions League pe Arena Națională

Meciul de pe Arena Națională va fi arbitrat de Ovidiu Hațegan, cel mai bine cotat central din România. Hațegan va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe.

Rezervă va fi Iulian Dima, iar observator de arbitri va fi Alexandru Deaconu.

LIVE VIDEO FCSB - CFR Cluj, de la 20:30, la Digi Sport 1. Echipele probabile

CFR Cluj nu are niciun atacant de meserie în această seară după ce Rondon, Debeljuh și Costache s-au infectat cu COVID-19, iar Omrani s-a accidentat.

FCSB: Vlad - O. Popescu, Cristea, Miron, Panțîru - Moruțan, Șut, Olaru - Octavian Popescu, Tănase, ComanCFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Deac, Bordeianu, Gîdea - Chipciu, Carnat, Păun

LIVE VIDEO FCSB - CFR Cluj, de la 20:30, la Digi Sport 1. Ce a spus Toni Petrea înaintea meciului

Antrenorul FCSB-ului, Toni Petrea, spune că duelul din această seară nu este decisiv în lupta pentru titlu: "Cred că toate meciurile sunt importante, nu doar cele cu o singură echipă. Pot să spun că pentru noi începe play-off-ul de mâine, pentru că vom juca cu următoarele trei echipe din clasament. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest joc, venim după o perioadă bună, suntem încrezători și cred că ăsta va fi un plus pentru noi.

Sper să nu fie un complex față de CFR, este istorie ce a fost în trecut. Trebuie să ne impunem jocul. Știm că întâlnim o echipă agresivă, aflată într-o formă bună, dar asta ar trebui să fie ceva mobilizator. Consider că CFR dispune de un lot numeros și absența unuia sau altuia nu va fi așa o problemă. Au o echipă experimentată, bună, care mereu s-a exprimat bine. E foarte important jocul de mâine, ne dorim să ne desprindem în clasament. Nu cred că este un meci decisiv, mai sunt multe meciuri de jucat. Se pot întâmpla multe lucruri", a spus Toni Petrea, la conferința de presă.

LIVE VIDEO FCSB - CFR Cluj, de la 20:30, la Digi Sport 1. Ce a spus Edi Iordănescu înaintea meciului

Tehnicianul CFR-ului, Edi Iordănescu, l-a ironizat pe Gigi Becali înaintea meciului: "Îl cunosc pe patronul FCSB-ului foarte bine, îl respect foarte mult, sincer, a făcut lucruri bune în fotbal și nu numai, a investit mult în tineri români, a ajutat fotbalul, au fost cluburi care au profitat de acei bani. Îl respect pentru actele de caritate, vorbesc în cunoștință de cauză, știu de multe cazuri în care s-a implicat.

Ce a făcut în ultima perioadă face parte din strategia dânsului. Nu e o întâmplare că după meciul în care am fost dezavantajați cu Voluntariul, a doua zi a ieșit și a făcut vâlvă și a adus aminte de un episod de acum patru luni, cu hențul lui Camora, dar în aceeași fază a fost un fault clar, dar probabil domnul Becali vorbea la telefon în acel moment și n-a văzut faultul", a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

LIVE VIDEO FCSB - CFR Cluj, de la 20:30, la Digi Sport 1. Clasamentul din Liga 1 înaintea meciului

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă