FCSB cere ajutorul LPF după thriller-ul din Serbia. Anunțul lui Mihai Pintilii

2 months ago 2

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Astra - CFR Cluj (vineri, ora 21:00, Digi Sport 1)

Formația condusă de pe margine de Mihai Pintilii a avut la dispoziție doar 14 jucători în lot, la limită pentru a putea disputa meciul din Serbia, astfel că în echipa de start și-au găsit loc fotbaliști precum Ducan, Pantea, Simion sau Perianu.

FCSB vrea să amâne meciul cu FC Argeș. Anunțul lui Mihai Pintilii

Măcinată de probleme de efectiv, FCSB caută sprijin de la LPF, bucureștenii dorind să amâne meciul cu FC Argeș, din etapa a patra a Ligii 1, programat duminică, de la ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

"A fost o noapte grea înainte de meci. N-am dormit, iar mulți dintre jucători s-au trezit de 5-6 ori. Nu e ușor să știi că ai COVID, să stai cu frica în sân. Bine că s-a terminat cu bine și ne întoarcem cu calificarea.

Pentru meciul de campionat, cu FC Argeș, nici nu știu câți ne mai întoarcem acasă. Nu știu câți vom fi sănătoși. Conducerea se va ocupa, să vedem dacă putem amâna meciul cu Argeșul. Cred că e posibil. Rămâne de văzut, se va ocupa conducerea", a declarat Mihai Pintilii, după meci.

Slovan Liberec (Cehia) este următoarea adversară a lui FCSB din Europa League. Meciul este programat pentru 24 septembrie.

Galerie Foto

COVID-19 la FCSB | Lista celor infectaţi: 18 persoane testate pozitiv

În acest moment, lista celor infectaţi cu noul coronavirus la FCSB este formată din 9 fotbalişti:

Andrei Vlad - portarAndrei Miron - fundaș centralIulian Cristea - fundaș centralOvidiu Popescu - mijlocașIonuț Vînă - mijocașDarius Olaru - mijlocașFlorin Tănase - mijlocașAndrei Pandele - mijlocașSergiu Buș - atacant

De asemenea, 8 persoane din staff au fost testate pozitiv la COVID-19, plus MM Stoica, dar acesta din urmă nu este în acte oficial al celor de la FCSB.

Ovidiu Kurti - kinetoterapeutMarius Popa - antrenor de portariAnton Petrea - antrenor principalThomas Neubert - preparator fizicHorea Codorean - preparator fizicSorin Cristof - kinetoterapeutBogdan Stoica - analist videoMarius Ianuli - team-manager Etichete: liga 1 , fc arges , mihai pintilii , fcsb , backa topola
Read Entire Article
Powered By Seo Tools