FCSB. Atac dur la adresa lui MM Stoica: „Maimuțăreli! A revenit cu lucruri nespecifice fotbalului”

4 luni in urmă 13

CONTEXT: Mihai Stoica a fost numit în zilele trecute președinte al Consiliului de Administrație al FCSB. Ocuparea celei mai importante funcții din club nu l-a împiedicat să facă scandal în derby-ul cu Dinamo (3-2): și-a înjurat adversarii, a plâns, l-a criticat pe arbitru pe Facebook în timpul meciului. 

„Nu sunt de acord cu acele maimuțăreli ale lui Mihai Stoica. A revenit după retragerea lui Gigi Becali, dar a revenit cu lucruri nespecifice fotbalului. Mă uitam la United - Tottenham, dar nu l-am văzut pe Mourinho să facă așa. Respectă-ți adversarii, nu știi când ajungi în partea cealaltă”, a declarat Vivi Răchită, în cadrul emisiunii „Digi Sport Matinal”.

Mihai Stoica și Cosmin Contra au trăit intens derby-ul de pe Arena Națională. Camerele TV i-au surprins cu nervii întinși pe toată durata partidei. Cei doi au explodat la final, pe drumul către vestiare. Din informațiile GSP.ro, cei doi și-au adresat cuvinte grele, iar lucrurile au degenerat. Antrenorul lui Dinamo și oficialul de la FCSB s-au certat și în timpul partidei, una în care MM a fost surprins plângând după golul trei reușit de echipa sa. 

FCSB - DINAMO 3-2. Administrator-huligan » Vechiul MM a revenit oficial în Liga 1: a făcut iar scandal

Vivi Răchită: „Am spus de 9 ani că Radu Petrescu nu simte jocul”

Vivi Răchită a vorbit și despre marile erori de arbitraj din meciul FCSB - Dinamo 3-2, criticându-l pe Radu Petrescu (37 de ani), arbitrul care a făcut praf Derby-ul: „Din păcate, omul în negru a avut un rol important în desfășurarea derby-ului. Eu am spus de 9 ani că acest arbitru nu simte jocul, nu știe că conducă jocul spre un deznodământ normal”.

VIDEO Adrian Porumboiu îl face praf pe Radu Petrescu: „Trebuie scos din arbitraj! Lamentabil, te doare capul!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

ANALIZĂ GSP. De ce FRF și LPF sunt complici la JAFUL arbitrilor din Liga 1: 3 ani de când am primit undă verde pentru VAR, meciurile continuă să fie distruse de arbitri!Dinamo chiar e DISTRUSĂ de arbitri! Din protejații puterii, „câinii” au ajuns cei mai dezavantajați din Liga 1!

Gest fără precedent făcut de Donald Trump. Bolnav de COVID-19, a părăsit spitalul și s-a plimbat pe străzi. Incredibil ce a urmat

Libertatea

Playtech: Soția lui Mirel Rădoi a comis-o din nou. Nu a avut nicio jenă față de oameni: ce a făcut în București
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă