"FCSB are mari probleme!". Argumentele lui Ionel Dănciulescu pentru o victorie a lui Dinamo în derby

1 lună in urmă 17

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

"FCSB are mari probleme!". Argumentele lui Ionel Dănciulescu pentru o victorie a lui Dinamo în derby

Ionel Dănciulescu a prefațat derby-ul și a explicat care ar fi argumentele lui Dinamo pentru o victorie contra lui FCSB. Fostul mare atacant din "Ștefan cel Mare" crede că istoricul recent al confruntărilor directe și sprijinul fanilor pot înclina balanța în favoarea elevilor lui Dario Bonetti.

De asemenea, "Danciu" vede și o echipă ușor slăbită a lui FCSB, în ciuda faptului că la echipă au sosit recent Valentin Gheorghe, Claudiu Keșeru și Constantin Budescu.

"(n.r - despre situația lui Dinamo) Trebuie totul făcut treptat, zi după zi. Sunt jucătorii care n-au mai jucat un meci oficial, unii de 3-4-5 luni. Unii de 2 ani, cum e Nica. Una e când te antrenezi cu echipa și alta când vine meciul oficial. Este un alt ritm, alte trăiri, sunt multe lucruri de luat în seamă. Ca nume, arată foarte bine transferurile lui Dinamo. Problema este cât de repede îi poți integra.

FCSB are mari probleme fără Coman și fără Tănase. Sunt două pierderi importante pentru echipe. Nu știm nici de Budescu cum e fizic. Keșeru, la fel, el a fost exilat la echipa a doua a lui Ludogorets. S-a antrenat, sunt de acord, dar ritmul și intensitatea unui meci de primă divizie e diferit față de echipa a doua a lui Ludogorets.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Dinamo se poate baza pe entuziasm, pe suporteri. Mă bazez și pe faptul că Dinamo, în ultimii ani, are un bilanț pozitiv. Fiind 8.600 de bilete, atât cât au primit cei de la Dinamo, va fi un imbold extraordinar de mare pentru jucători", a spus Ionel Dănciulescu, la emisiunea Liga Digisport.

VIDEO Ionel Dănciulescu, înainte de FCSB - Dinamo

Etichete: dinamo , ionel danciulescu , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă