FCSB are doi convocați la națională, Edi Iordănescu ar fi vrut și alți patru! ”E selecția pe care Mirel și-o asumă!”

4 săptămâni in urmă 34

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Edi Iordănescu (43 de ani) susține că din echipa sa mai meritau să fie chemați și alți patru jucători, dar a spus că până la urmă Mirel Rădoi (40 de ani) trebuie susținut pentru selecția pe care a făcut-o. A menționat însă și că antrenorul va răspunde pentru rezultate.

FCSB are doi convocați la națională, Edi Iordănescu ar fi vrut și alți patru! ”Încerc să-i reechilibrez!”

Chestionat cum a reacționat Keșeru când a aflat că nu este la lot, tehnicianul roș-albaștrilor a replicat.

”Bine, nu. E un jucător care, în orice moment, poate fi prezent la echipa națională. Și nu e singurul, mai sunt patru jucători, în viziunea mea și nu sunt subiectiv, care pot ajuta în orice moment echipa națională”, a spus Iordănescu jr la finalul partidei de la Ovidiu, Farul - FCSB 0-1, restanța din etapa 13.

Edi Iordănescu a explicat și ce măsuri a luat pentru ca atmosfera din cadrul lotului să nu fie afectată de aceste chestiuni legate de prima reprezentativă.

”Eu sunt alături de ei, încerc să-i ajut să-i reechilibrez, să-i ajut, pentru că viața merge înainte și vor exista și alte momente în viitor. 

Mai multe nu vreau să spun, nu ar fi corect față de Mirel, răspunde de rezultate, este selecția pe care el și-o asumă. Hai să încercăm să-l sprijinim cu tot regretul pentru băieții care sperau”, a mai spus Edi Iordănescu.

VIDEO cu reacțiile lui Edi Iordănescu, după Farul - FCSB 0-1

VIDEO cu rezumatul partidei Farul - FCSB 0-1

Etichete: edi iordanescu , claudiu keseru , farul - fcsb 0-1 video
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă