FCSB. Ar fi „bomba” iernii! Florin Tănase, dorit de Olympique Marseille!

2 luni in urmă 1

Publicața „Inside Mercato” a anunțat, prin intermediul paginii oficiale de Twitter, că Marseille, locul 4 în actuala stagiune din Franța, ar fi interesată de serviciile lui Florin Tănase. 

🇫🇷 Florin Tanase auteur d'une saison exceptionnelle au FCSB en Liga roumaine aurait attiré l'oeil de l'Olympique de Marseille. Le FCSB en difficulté fi => Indemnité : 3m euros et 3+1 souhaité par son agent. #OM #TeamOM #foot #mercato pic.twitter.com/UaBOgqf7gy

— Inside Mercato (@inside_mercato) December 5, 2020

Florin Tănase, dorit de Olympique Marseille!

OM ar fi gata să pună la bătaie 4 milioane de euro pentru a-l aduce pe Tănase pe Stade Vélodrome: 3 milioane pentru clubul condus de Gigi Becali și un alt milion pentru firma fraților Becali, cea care îl impresariază pe fotbalist.

4 milioane de eurosolicită Gigi Becali pentru Florin Tănase

Florin Tănase traversează unul dintre cele mai bune momente ale carierei. În actuala stagiune, decarul roș-albaștrilor a fost unul dintre jucătorii decisivi ai echipei lui Toni Petrea: a înscris 10 goluri în 12 partide, oferind și 3 assist-uri.

Ioan Becali: „Tănase are o vârstă adecvată pentru a pleca în străinătate”

Tănase a devenit un pion important la FCSB, e căpitanul echipei, are și o vârstă adecvată pentru a pleca în străinătate. Problema este acest virus care ne împiedică să aducem scouteri, un mercato fără scouteri e greu să se facă, chiar și cu toate relațiile noastre. Tănase e propus peste tot. În SUA, în Rusia, în Turcia. Dar un jucător ca să fie luat trebuie să fie urmărit. E pandemia asta, nu pot veni scouterii.
- Ioan Becali despre Florin Tănase, pe 5 noiembrie

47 de goluriși 31 de pase decisive a strâns „Tase” la FCSB, pentru care evoluează din 2016

VIDEO Dezvăluiri incredibile: „Moruțan nu mai vorbește cu mine! L-am luat la mișto! nu mai termină liceul niciodată”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB. VIDEO Olimpiu Moruțan, contrat dur de fostul patron: „Nu va mai termina niciodată liceul! L-am luat la mișto”Gigi Becali, implicat în handbal?! Pregătește 1,5 milioane de euro pentru CSM București + strategie nouă

Cine e magnatul care susține partidul AUR. Surpriză uriașă!

Libertatea

Playtech: Mirel Rădoi, anunț ȘOCANT pentru Ianis Hagi. Totul e clar din acest moment
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă