FCSB, antrenament pe un stadion de legendă înaintea restanței cu Farul Constanța! Unde s-au pregătit elevii lui Edi Iordănescu | VIDEO

3 săptămâni in urmă 21

FCSB joacă astăzi, de la 20:30, pe terenul echipei lui Gică Hagi, Farul Constanța. Meciul ar fi trebuit inițial să se dispute pe 24 octombrie, însă a fost amânat, la cererea bucureștenilor, din cauza numărului mare de indisponibili din lot.

Gazdele de astăzi au contestat dur reprogramarea partidei, însă în cele din urmă au fost nevoite să accepte decizia. Cu toate că are patru indisponibili în lot, Gică Hagi a promis că va căuta soluții astfel încât dobrogenii să se ridice la nivelul adversarilor din această seară.

Jucătorii lui FCSB s-au antrenat înaintea acestui meci chiar pe legendarul stadion Farul, din Constanța, unde Edi Iordănescu a fost mulțumit de calitatea suprafeței de joc.

FCSB, la antrenament pe stadionul Farul

FCSB va da piept cu Farul Constanța joi seara, de la 20:30, într-un meci transmis pe www.prosport.ro. Echipa condusă de Edi Iordănescu a ales să se pregătească pentru acest joc chiar în casa de tradiție a adversarilor, pe stadionul Farul.

Arena din Constanța arată rău în ceea ce privește construcția, după cum se poate vedea și în imagini, însă antrenorul vicecampioanei și-a dorit ca elevii săi să se pregătească aici dintr-un singur motiv. Suprafața de joc se prezintă în condiții neașteptat de bune, astfel că jucătorii lui FCSB s-au putut antrena în cele mai bune condiții.

Inițial, meciul dintre Farul Constanța și FCSB trebuia să se desfășoare pe 24 octombrie, însă în lotul bucureștenilor au apărut multe cazuri de Covid-19. Lor li s-au adăugat jucătorii accidentați, astfel că gruparea din București a solicitat amânarea partidei, cerere acceptată în cele din urmă de LPF.

Farul Constanța și FCSB se vor întâlni pe stadionul din cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde până sezonul trecut a evoluat pe teren propriu Viitorul.

The post FCSB, antrenament pe un stadion de legendă înaintea restanței cu Farul Constanța! Unde s-au pregătit elevii lui Edi Iordănescu | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă