FCSB, alungată, din nou, de pe Arena Națională! Unde va juca meciurile de pe teren propriu echipa lui Gigi Becali

1 lună in urmă 32

FCSB, alungată, din nou, de pe Arena Națională! Formația lui Edi Iordănescu nu a găsit niciun stadion disponibil în Capitală, așa că a trebuit să se reorienteze rapid.

După meciul cu Dinamo, FCSB va fi obligată să-și dispute meciurile de pe teren propriu pe o nouă arenă. Conducerea formației patronate de Gigi Becali a încercat să se mute pe „Arcul de Triumf”, dar și pe stadionul „Ghencea”, însă nu a fost posibil acest lucru.

Astfel, singura variantă pentru FCSB, cea mai la îndemână, și ca preț și ca distanță, este arena „Marin Anastasovici” din Giurgiu.

FCSB nu va mai juca pe Arena Națională, în următoarea lună

Meciul cu Dinamo, de duminică, 12 septembrie, este ultimul pe care FCSB îl va mai disputa pe Arena Națională, în următoarea lună. Pe 18 septembrie, pe cel mai mare stadion al țării se va susține un concert internațional – Forever Hit – unde vor fi prezenți unii dintre cei mai cunoscuți interpreți din lume: Alphaville, Dr. Alban, SNAP!, Ice MC, Sandra, Haddaway, Nana, C-Block, Tehnotronic, Londonbeat, Jenny (Ace of Base), Boney M, No Mercy, Captain Hollywood Project, Modern Talking ori Mr President.

Apoi, în perioada 7-17 octombrie, pe Arena Națională va avea loc turneul „The International”, competiție online pentru jocul Dota 2. Vorbim despre o competiție cu premii totale de 40 de milioane de dolari. Dintre aceștia, 16% vor reveni statului român, sub formă de impozite. Adică, peste 6 milioane de dolari!

Astfel, FCSB va juca două partide la Giurgiu: cu Academica Clinceni, pe 25 septembrie – etapa a 10-a din Liga 1, și cu CS Mioveni, pe 12 octombrie – etapa a 11-a din Liga 1.

„Noi am făcut o adresă și am primit un răspuns foarte alambicat, în care ni se explica faptul că există o comisie care va verifica dacă există date disponibile, pentru că prioritate au echipele de fotbal și rugby ale CSA. Lăsând la o parte orice discuție, un stadion în care s-au investit sume considerabile trebuie să producă bani”, a explicat Mihai Stoica, întrebat de șansele de a evolua în Ghencea.

The post FCSB, alungată, din nou, de pe Arena Națională! Unde va juca meciurile de pe teren propriu echipa lui Gigi Becali appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă