FCSB, acord cu Galatasaray! Olimpiu Moruțan se transferă în Turcia. „Cele două cluburi finalizează termenii de plată!” Detaliile contractului

2 luni in urmă 79

FCSB a ajuns la un acord cu Galatasaray pentru transferul lui Olimpiu Moruțan, fotbalistul în vârstă de 22 de ani cotat de site-urile de specialitate la 2,8 milioane de euro.

După ce l-au cumpărat pe Alexandru Cicâldău de la Universitatea Craiova cu 6,5 milioane de euro, turcii de la Galatasaray s-au înțeles și cu Gigi Becali pentru transferul lui Olimpiu Moruțan.

Imediat după ce FCSB a fost eliminată de Shakhter Karagandy in turul 2 preliminar al Conference League, după ce Olimpiu Moruțan a ratat la loviturile de departajare, Gigi Becali a anunțat că mijlocașul va pleca de la gruparea roș-albastră.

FCSB, acord cu Galatasaray pentru transferul lui Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan este unul dintre fotbaliștii preferați ai lui Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, iar acesta a dezvăluit că jucătorul FCSB-ului nu ar refuza un transfer în Turcia dacă va încasa o sumă potrivită. „Moruțan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Este genul de jucător care face spectacol, așa cum au făcut și frații lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie. Veți vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray”.

După declarațiile lui Fatih Terim, jurnalistul Nicolo Schira a dezvăluit că Olimpiu Moruțan va ajunge la Galatasaray în următoarele zile, iar acolo va fi coechipier cu Alexandru Cicâldău. „Jucătorul va semna un contract până înn 2026 și va ajunge în Istanbul pentru vizita medicală zilele următoare. Cele două cluburi finalizează termenii de plată pentru a completa transferul”, a scris jurnalistul Nicolo Schira.

🔜 Done Deal! Olimpiu #Morutan to #Galatasaray from #FCSB on a permanent deal. The player will sign a contract until 2026 with #GalatasaraySK and will arrive in Istanbul to have medicals in next days. Two club are finalizing the terms of payment to complete the move. #transfers https://t.co/WWaxCu8lNE

— Nicolò Schira (@NicoSchira) July 31, 2021

  • 700.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul lui Olimpiu Moruțan de la FC Botoșani

The post FCSB, acord cu Galatasaray! Olimpiu Moruțan se transferă în Turcia. „Cele două cluburi finalizează termenii de plată!” Detaliile contractului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă