FCSB-Academica Clinceni, ora 21, LIVE VIDEO. Florin Călinescu comentează meciul în direct

3 săptămâni in urmă 25

Pe lângă meciul de fotbal, oficialii postului TV mai anunţă că vedeta TV va face parte din „top managementul grupului Clever”, iar pe lângă faptul că va fi realizator de programe „se va implica activ şi în deciziile editoriale şi de producţie”, conform unui comunicat dat de Prima TV.

Pe lângă meciul de fotbal, oficialii postului TV mai anunţă că vedeta TV va face parte din „top managementul grupului Clever”, iar pe lângă faptul că va fi realizator de programe „se va implica activ şi în deciziile editoriale şi de producţie”, conform unui comunicat dat de Prima TV, potrivit Paginademedia.

Pentru comentariul meciului de sâmbătă seară, de la ora 21, Florin Călinescu va face echipă cu Bogdan Cosmescu.

Totul face parte din iniţiativa „vedete la meciuri”, anunţată de Prima TV pentru acest sezon de Liga 1. Primul care a comentat un meci, alături de Bogdan Cosmescu, a fost Dragoş Pătraru. Realizatorul Starea Naţiei a fost la microfon când s-a disputat partida dintre FCSB şi Craiova lui Adi Mutu.

Prima TV a anunţat un nou concept pentru partidele de Liga I pe care le va difuza: în fiecare săptămână, o vedetă a staţiei va veni la comentare.

Florin Călinescu: „O să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac”

Florin Călinescu a anunţat în urmă cu două zile că a semnat cu Prima TV. Fostul jurat al emisiunii „Românii au talent”, de la Pro TV, face parte din portofoliul Clever. A fost anunţat oficial în urmă cu doar câteva minute, la lansarea de grilă a postului TV.

„Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux”, a declarat Florin Călinescu pe scena evenimentului la care Prima TV şi-a anunţat şi grila de toamnă.  Tot pe scenă a avut loc şi un moment special. Florin Călinescu s-a reunit cu Bebe Cotimanis, şi el trecut de la Pro TV la Prima TV.

„Este un grup românesc şi liber (n.r – grupul Clever, din care face parte şi Prima TV), lucru foarte important, în care conţinutul va fi dedicat celor care mai trăiesc în ţara asta, dar şi celor plecaţi peste hotare. O să pregătim o tranziţie, nu prea îmi dau seama cât de lină sau cât de grăbită, acolo unde se va muta totul, în curând, pe internet”, a mai afirmat Florin Călinescu.

Citeşte şi: Simona Halep, pictorial incendiar pentru unul dintre sponsorii săi FOTO

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă