FCSB a semnat de urgenţă cu un nou antrenor după ce Edi Iordănescu şi secunzii săi s-au infectat cu COVID-19

5 zile in urmă 20

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Fostul portar a fost adus în regim de urgenţă şi pentru termen limitat, până când Edi Iordănescu şi ceilalţi antrenori ai echipei vor trece peste cele 14 zile de izolare.

Eugen Nae va fi antrenorul de pe banca FCSB-ului cu Mioveni şi cu Farul

Aşa cum aţi aflat de pe digisport.ro, Edi Iordănescu şi principalii săi colaboratori au intrat în carantină până după meciul cu Farul, după ce testele lor au ieşit pozitive la COVID-19.

Eugen Nae a mai fost antrenor în două rânduri la Steaua, în 2010-2011, respectiv în 2012-2013, când a lucrat cu portarii. De asemenea, a mai avut şi o experienţă de "principal", la Unirea Urziceni, în 2010, tot interimar. Nae va fi ajutat de Mihai Pintilii, conform Prosport, cel care în ultima vreme nu mai stătea pe banca de rezerve.

Nae a fost şi portarul Stelei, actuala FCSB, între 1997 şi 2004, dar a fost înprumutat în mai multe rânduri, la Astra, Foresta şi Farul Constanţa şi a adunat puţine partide.

Edi Iordănescu va ieşi din carantină după meciul cu Farul

FCSB va întâlni pe CS Mioveni, sâmbătă, 16 octombrie 2021, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în etapa 12. Va urma meciul de la Ovidiu, cu Farul, programat duminică, 24 octombrie 2021, de la aceeași oră, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro.

Tehnicianul vicecampioanei va ieși din carantină luni, 25 octombrie 2021

Iordănescu jr nu are simptome și se simte bine.

La începutul lunii septembrie, FCSB s-a confruntat cu trei cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul jucătorilor - Toma Niga, Răzvan Udrea, David Petruț -, dar antrenorul Edi Iordănescu a anunțat că situația este sub control.

Etichete: eugen nae , antrenor fcsb , interimar fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă