FCSB a ajuns în Ghencea! Liderul ”Peluzei Nord” a intrat pe noul stadion: ”Aici vom sta”

4 luni in urmă 14

UCL: Bayern Munchen - Atletico Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Real Madrid - Șahtior Donetk, miercuri, 19:55, Digi Sport 1

În ultima postare de pe contul personal de Facebook, Gheorghe Mustață, liderul peluzei celor de la FCSB, a venit cu fotografii în care apare pe noul stadion ”Steaua”, atât pe suprafața de joc, cât și în tribune, alături de mesajul: ”Aici va sta Peluza Nord!”.

Bau😜Aici va sta peluza nord!🔵🔴🔵🔴

Publicată de Mustata Gheorghe pe Marţi, 20 octombrie 2020

Liderul ”Peluzei Nord”, în Ghencea

Gheorghe Mustață, revenit, alături de facțiunea pe care o conduce, la FCSB la începutul acestui an, a cerut, de altfel, în dese rânduri ca echipa patronată de Gigi Becali să joace în Ghencea când lucrările noului stadion ”Steaua” vor fi finalizate.

Stadionul Ghencea este făcut din bani publici. Acolo poți juca și tu, oricine. Îți faci o echipă de fotbal, aduni niște prieteni, îl închiriezi și joci. Orice om, care are bani, poate să plătească și să joace. Stadionul e făcut din bani publici. Ce dacă stadionul va fi în administrarea Armatei, plătim 25-30.000 de euro chiria și jucăm acolo.

Vom insista să jucăm acolo. Îmi scrie multă lume că vrea să jucăm acolo. Oamenii erau foarte mândri când veneau pe stadion. Vedeau coregrafii, spectacol”, declara Gheorghe Mustață.

Stadion Steaua, detaliile proiectului

Cost construcţie 94.672.020 milioane de euroCapacitate: 31.254 de locuriSuprafața de joc 105m/68m. Gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnăSpații de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare)RestaurantMuzeu al Clubului Sportiv al Armatei SteauaSpații VIP (loje și parcare)Sală de forță și de recuperarePunct medical de prim ajutorZona de presă si sky-box ul în partea superioară a Tribunei 1 pentru a spori vizibilitatea și care respectă standardele UEFA și FIFASala de conferințăVestiare pentru sportiviMagazineSpații tehnice și pentru birouri

Galerie Foto

Etichete: stadion steaua , gheorghe mustata , csa steaua fcsb , peluza nord fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă