FCC UAV Arad a dominat primul amical

6 zile in urmă 18

Foto: FCC UAV Arad facebook

18 September 2022 08:26

„Galben-albastrele” s-au desprins din start în meciul de prezentare cu WBC Duga Sabac, câștigând cu 75-55.

Scris de Andreea Vlase - „Galben-albastrele” s-au desprins din start în meciul de prezentare cu WBC Duga Sabac, câștigând cu 75-55.

ARAD. FCC Baschet UAV Arad a jucat sâmbătă seara prima partidă de pregătire din acest presezon, după două săptămâni de antrenamente în formula nouă. Arădencele s-au impus cu 75-55, pe sferturi 25-10, 15-14, 21-9, 14-22.

Bulj le-a trimis în primul cinci pe Hadzovic, Fleșer, Racic, Ciotir și Madden. Sârbul a respectat în acest joc regulamentul actual din Liga Națională, cu două românce pe teren obligatoriu în prima repriză și una în a doua. Duga a început cu Ivkov, Punosevac, Stepanovic, Jelic și Kovacevic.

Primul sfert le-a aparținut în totalitate gazdelor, care l-au câștigat cu 25-10. Actul secund a fost puțin mai echilibrat, revenindu-le pentru un punct „galben-albastrelor”, care conduceau cu 40-24 la jumatea partidei. După revenirea de la vestiare a urmat un nou sfert dominat de FCC UAV, adjudecat cu 21-9, astfel că la ultima pauză tabela arăta 61-33. Bulj a testat diverse formule în acest meci, iar în ultima perioadă de joc oaspetele au trecut la o zonă presing agresivă și au redus ecartul cu opt puncte. Scorul final a fost 75-55, cu o prestație reușită a formației arădene, mai ales în faza ofensivă, după o perioadă scurtă în noua formulă.

Marcatoare

Trinity Baptiste a fost coșghetera partidei cu 20 de puncte. Pentru FCC UAV au mai înscris: Madden 13 puncte, Akathiotou 10, Racic 10, Georgieva 9, Hadzovic 8 și Marjanovic 5 puncte. Au mai jucat Fleșer, Ciotir, Roșu, Negru, Vați și Timotity.

De la echipa care joacă în Liga Adriatică în acest sezon s-au remarcat Jelic (14 puncte), Stepanovic (11 puncte, 10 recuperări) și Gluvic (11 puncte).

Cele două echipe se întâlnesc și astăzi, de la ora 13, la Sala Polivalentă. După „dubla” de încălzire cu WBC Sabac, pentru „galben-albastre” urmează două amicale tari, bune pentru testarea nivelului în vederea participării în EuroCup. Săptămâna viitoare vor juca cu Steaua Roșie Belgrad, care pregătește calificările Euroligii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă