FC Voluntari își pierde cel mai valoros jucător! Anunțul clubului ilfovean: „Nu mai continuă cu noi!”

1 săptămână in urmă 12

Ion Gheorghe, mijlocașul central în vârstă de 22 de ani al celor de la FC Voluntari, va rămâne liber de contract și nu vrea să își prelungească înțelegerea cu ilfovenii.

Anunțul a fost făcut chiar de către antrenorul echipei, Liviu Ciobotariu, care a explicat care este situația actuală a elevului său.

Înțelegerea dintre Ion Gheorghe și FC Voluntari expiră în vara acestui an. Clubul i-ar fi făcut o ofertă de prelungire a contractului, însă tânărul fotbalist ar fi refuzat și ar urma să părăsească echipa.

FC Voluntari îl pierde pe Ion Gheorghe! Anunțul lui Liviu Ciobotariu

Astfel, Ion Gheorghe ar putea pleca în această iarnă, contra cost, de la FC Voluntari sau ar putea părăsi gruparea ilfoveană la vară din postura de jucător liber de contract.

Liviu Ciobotariu a asigurat că nu își va schimba atitudinea față de Ion Gheorghe, chiar dacă fotbalistul le-a comunicat ilfovenilor că nu are de gând să mai rămână la FC Voluntari. 

„Ion Gheorghe rămâne liber. Da, am avut o discuţie cu el şi a existat de partea lui… au negociat să continue, dar s-a decis că nu mai continuă cu noi.

Nu e niciun fel de problemă. E foarte important pentru angrenajul nostru, am discutat cu el. Cât se antrenează bine şi merită să joace, va juca.

Dacă vom primi o ofertă, ar fi avantajos să-l dăm acum, că oricum îl pierem în vară liber. Dar depinde ce ofertă, dar nu pot pierde un jucător acum, unul important. Are ofertă acum”, a spus Liviu Ciobotariu, potrivit Telekom Sport.

  • 1.1 milioane de euro este cota de piață a lui Ion Gheorghe, potrivit Transfermarkt.
  • 5 goluri în 18 meciuri a marcat Ion Gheorghe pentru FC Voluntari în actuala ediție a Ligii 1.
  • 14 goluri a înscris Ion Gheorghe în total în Liga 1, toate pentru FC Voluntari.
  • 131 de meciuri a jucat Ion Gheorghe în total în Liga 1, dintre care patru pentru Dinamo și restul pentru FC Voluntari.

The post FC Voluntari își pierde cel mai valoros jucător! Anunțul clubului ilfovean: „Nu mai continuă cu noi!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă