FC Viitorul, marea dezamăgire din Liga 1. „O echipă îmbătrânită!”/ „Și-au pierdut identitatea!”

4 săptămâni in urmă 22

FC Viitorul a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1, iar Ioan Ovidiu Sabău, George Florescu și Cristi Dulca sunt de părere că echipa din Constanța este marea dezamăgire din sezonul actual al Ligii 1.

FC Viitorul a încheiat sezonul regulat al Ligii 1 pe locul 13, cu trei înfrângeri consecutive și fără victorie în ultimele șase meciuri, iar Ioan Ovidiu Sabău, George Florescu și Cristi Dulca au comentat despre ultimul eșec al constănțenilor, scor 0-2, cu Gaz Metan Mediaș și au convenit că Dinamo și gruparea finanțată de Gică Hagi care a fost preluată de Cătălin Anghel sunt marile dezamăgiri ale sezonului actual.

FC Viitorul, marea dezamăgire din Liga 1

„Mă surprind Viitorul, Dinamo, Astra, echipe bune, de play-off, care se regăsesc în play-out. Viitorul, la fel ca Dinamo, şi-a pierdut din identitate, nu mai este acea echipă de anul trecut, care juca un fotbal spectaculos, ocazii multe, echipă agresivă atunci când pierdea mingea. În această seară, erau 5-6 străini, 2-3 jucători tineri. Echipă destul de îmbătrânită Viitorul”, a spus Ioan Ovidiu Sabău pentru Look Sport.

„Nu putem să spunem că Viitorul este cea mai proastă surpriză, pentru că trebuie să ţinem cont de Dinamo. Probabil că ăsta e motivul la Viitorul, şi-au pierdut identitatea, în loc să continue pe traseul pe care au început: jucători tineri, formaţi de ei, în academie. După plecările masive din ultima perioadă, n-au mai reuşit să găsească înlocuitori din propria academie şi au fost nevoiţi să aducă jucători străini, care iată că nu se identifică cu ceea ce se dorea la Viitorul, un joc dinamic. Astăzi vedem un altfel de Viitorul”, a spus George Florescu pentru sursa citată mai sus.

Cristi Dulca: „Alta era fața Viitorului dacă era Gică!”

Despre situația de la FC Viitorul a comentat și Cristi Dulca, cel care este de părere că lucrurile stăteau cu totul diferit la formația din Constanța dacă pe banca tehnică era Gică Hagi, antenor care a decls să plece înainte de începutul sezonului 2020 – 2021.

„E un campionat foarte strâns, o luptă în play-off extrem de interesantă. Toate echipele trebuie să tragă să câştige puncte în acest format. Vom vedea… şi cu cele două care vor juca la baraj pentru retrogradare. E bine pentru că se joacă până la final. În trecut, au fost multe campionate în care ultimele clasate nu mai aveau nicio tragere pentru a juca. Cu un astfel de format, au altă motivaţie pentru a face puncte, devine mult mai interesant play-out-ul.

La Viitorul, cred că de când a lăsat Gică (Hagi) echipa, s-au schimbat foarte multe. A avut foarte multă încredere în acel antrenor spaniol, fără experienţă în România, şi neimplicarea lui la echipă a schimbat echipa total. Bine, au plecat şi mulţi importanţi, Iancu, De Nooijer. Dar, dacă era Gică, alta era faţa Viitorului”, a spus Cristi Dulca

The post FC Viitorul, marea dezamăgire din Liga 1. „O echipă îmbătrânită!”/ „Și-au pierdut identitatea!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă