FC Universitatea Craiova va disputa meciul cu Mioveni pe arena „Ion Olemenco”. Document-bombă: Asta e cererea aprobată de Primăria din Bănie! | EXCLUSIV

1 lună in urmă 1

FC Univeraitatea Craiova se întoarce acasă. ProSport a aflat că formația patronată de Adrian Mititelu va disputa pe 9 februarie, de la ora 19:00, primul meci din anul 2021, împotriva formației CS Mioveni, pe stadionul Ion Oblemenco, după ce Primăria din Bănie a acceptat cererea oficială înantă de gruparea din Liga 2.

Noul Consiliu Local al Primăriei a decis să introducă un barem și pentru echipele din Liga 2, pentru a putea juca pe arena „Ion Oblemenco”, iar Adrian Mititelu a hotărât să scoată din buzunar 10.000 de euro, sumă care trebuie plătită către instituția publică amintită mai sus. Acești bani trebuie achitați meci de meci.

Prin răspunsul înregistrat cu numărul 28567 din data de 23.02.2021, semnat de Viceprimarul Craiovei, Aurelia Filip, dar și de alte 4 persoane autorizate, echipa lui Mititelu primește undă verde să joace acasă pe unul dintre cele mai moderne stadioane din România și un adevărat simbol al Științei.

FC Universitatea Craiova va disputa meciul cu Mioveni pe arena „Ion Olemenco!” Documente-bombă: Cererea trimisă de clubul lui Adrian Mititelu și răspunsul primit de la Primărie!

FC Universitatea Craiova este o stare de spirit, iar locul acestei formații este pe arena Ion Oblemenco. Deși nu se află acasă, după ce a fost arestat pe data de 5 noiembrie 2020, patronul Adrian Mititelu face toate eforturile pentru a le asigura alb-albaștrilor toate condițiile.

ProSport a aflat că zilele trecute oficialii celor de la FC Universitatea Craiova s-au întâlnit la Primăria din Bănie cu reprezentanții acestei instituții și au pus la punct detaliile organizării partidei cu Mioveni. Șefii alb-albaștrilor au făcut cerere scrisă pentru a putea disputa jocul cu Mioveni pe stadionul-emblemă al orașului (în data de 12.02.2021, cu numărul 36 – vezi facsimil).

Pentru că toate condițiile au fost îndeplinite de clubul lui Adrian Mititelu (gestionat în această perioadă de fiul acestuia, Adrian Mititelu jr), Primăria a răspuns pozitiv cererii oltenilor. Instituția publică a trimis un act, semnat de către Viceprimarul Aurelia Filip, dar și de către directorul executiv, Delia Ciucă, de către directorul executiv adjunct, Alin Glăvan, de către Șeful de Serviciu, Bogdan Marinel Apostol, și de către Inspectorul Radulian Marinescu (numărul 28567 din data de 23.02.2021vezi facsimil 2 și facsimil 3).

Din păcate, din cauza pandemiei și a restricțiilor în vigoare, meciul care se va juca pe stadionul Ion Oblemenco nu se va putea disputa cu spectatori.

The post FC Universitatea Craiova va disputa meciul cu Mioveni pe arena „Ion Olemenco”. Document-bombă: Asta e cererea aprobată de Primăria din Bănie! | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă