FC Universitatea Craiova pune în vânzare abonamente virtuale pentru meciurile Științei din play-off pe care alb-albaștrii le vor disputa pe stadionul „Ion Oblemenco”

2 luni in urmă 5

FC Universitatea Craiova a decis ca prin departamentul său de marketing, cel condus de directorul Lucian Mitu, să pună în vânzare abonamente virtuale pentru cele cinci meciuri de pe teren propriu din play-off.

Alb-albaștrii vor disputa partidele respective pe arena „Ion Oblemenco” din Bănie.

La o zi distanță după partida Reșița-FC Universitatea Craiova, scor 0-2, victorie care a făcut ca Știința să termine sezonul regular pe primul loc în clasamentul din Liga 2, dar și după aflarea calendarului meciurilor elevilor lui Eugen Trică din play-off, pe pagina oficială de facebook oltenii au anunțat punerea în vânzare a abonamentelor virtuale.

FC Universitatea Craiova pune în vânzare abonamente virtuale pentru meciurile Științei din play-off pe care alb-albaștrii le vor disputa pe stadionul „Ion Oblemenco”

„𝐅𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥 𝐂𝐥𝐮𝐛 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝟏𝟗𝟒𝟖 pune în vânzare începând de astăzi, 29 martie 2021, abonamentele virtuale pentru partidele pe care Știința le va disputa pe Stadionul Ion Oblemenco în play-off, în sezonul competițional 2020/21 al ligii a II-a.

Abonamentele se pot achiziționa de pe pagina oficiala de Facebook 𝐅𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥 𝐂𝐥𝐮𝐛 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝟏𝟗𝟒𝟖 și de pe site-ul www.eventim.ro.

Prețul unui abonament virtual este 50 RON (abonamentul este valabil pentru cele 5 meciuri disputate pe Stadionul Ion Oblemenco). Abonamentul este virtual și nu oferă acces în stadion.
 Abonamentele virtuale pot fi achiziționate de către toți suporterii 𝐅𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥 𝐂𝐥𝐮𝐛 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝟏𝟗𝟒𝟖, atât din țară, cât și din străinătate” se arată în mesajul postat.

Lucian Mitu: „Noi suntem Universitatea Craiova, iar play-off-ul este capital pentru noi!”

Lucian Mitu, directorul de marketing al celor de la FC Universitatea Craiova, a vorbit la Radio Sport 1 despre inițiativa alb-albaștrilor. „Noi avem un buget foarte bun și nu am făcut această inițiativă pentru bani. Vom avea un play off capital, iar luni seară am lansat acest pachet de abonamente pentru meciurile de pe Ion Oblemenco.

Aceste abonamente pot să fie achiziționate și de către suporterii noștri din străinătate, cei care nu sunt puțini, Acest abonament cred că face cinste fiecărui suporter al Universității Craiova, deoarece noi suntem Universitatea Craiova. Sper că și jucătorii noștrii, cei care au luptat pentru calificarea în play-off vor simți și ei să cumpere abonamente cum sper că și cei din Peluza Sud își vor cumpăra.

(foto: Lucian Mitu este alături de inegalabilul Ilie Balaci)

Nu vreau să aud discuții că am făcut această inițiativă dintr-o nevoie sau alta de bani. Nu vreau să aud așa ceva. V-am spus mai devreme că bugetul îl aveam asigurat și este unul foarte mare. Sumele de 10 lei de meci sunt sume simbolice. Vreau să luăm și noi exemplul marilor cluburi. Bayern Munchen are peste 300 de mii de cotizanți.

Din punct de vedere de markenting vrem să găsim o corespondență cu sporterii noștri. Vrem să fim cât mai mulți. Nu trebuie să stăm doar pe facebook și să comentăm. Un suporter adevărat își achziționează diferite lucruri de la magazinul clubului și astfel își demonstrează dragostea și suferința pentru clubul pe care îl iubește. Suporterii au șansa să fie alături de această echipă. Această echipă a fost devalizată. Nicăieri în lume nu s-a mai întâmplat așa ceva. Vreau să arătăm și noi că suntem mulți. Și jucătorii vor înțelege acest lucru, iar dacă vor vedea emulația care se va face pentru aceste abonamente tricoul de pe ei o să ardă și mai tare. Și o să vedeți că suntem mulți”, au fost unele dintre declarațiile oferite de Lucian Mitu.

The post FC Universitatea Craiova pune în vânzare abonamente virtuale pentru meciurile Științei din play-off pe care alb-albaștrii le vor disputa pe stadionul „Ion Oblemenco” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă