FC U Craiova a început curățenia de iarnă. Patru jucători au părăsit echipa: „Decizie unilaterală a clubului”

1 săptămână in urmă 15

FC U Craiova a renunțat la serviciile a patru jucători. Clubul din Bănie a anunțat vineri că le-a reziliat unilateral contractele lui Hugo Vieira, Mamadou Bagayoko, Pedro Machado şi Armin Gremsl.

Decizia vine la scurt timp după ce Marko Gajic (29 de ani, fundaș central) s-a despărțit de echipa antrenată de către Nicolo Napoli, revenit a 8-a oară la clubul patronat de Adrian Mititelu.

FC U Craiova a reziliat contractele a patru jucători. Hugo Vieira, Mamadou Bagayoko, Pedro Machado şi Armin Gremsl își fac bagajele

Mutările fac parte din noua politică pe care U Craiova 1948 încearcă să o traseze în perioada imediat următoare, pentru a evita retrogradarea din Liga 1.

Clubul intenționează să se bazeze mai mult pe jucători români și să renunțe totodată la cei străini aduși de urgență în vară, cu puțin timp înainte de startul sezonului.

După cele 21 disputate până acum în Liga 1, FC U Craiova se află pe locul 14 în clasament, cu 19 puncte.

 

„S-ar putea ca Napoli să fie cel mai valoros! Nu întâmplător a mai fost de șapte ori. Intră într-un soi de telenovelă, de râsu’ plânsu’, cum zicea Nichita. E ușor amuzant!

Atunci când a plecat, i s-a spus că e cel mai slab antrenor din istoria Universității Craiova, dar el are cele mai mari merite în traseul de la reînființare, până la intrarea în Liga 1.

Acum, performanța ar fi evitarea retrogradării, iar Napoli poate să facă asta. Acolo e un mod absolut personal de a gestiona o situație, care nu suportă alte păreri, opinii. Este o echipă care se confundă cu patronul”, a spus Marius Mitran, la ProSport Live.

 

The post FC U Craiova a început curățenia de iarnă. Patru jucători au părăsit echipa: „Decizie unilaterală a clubului” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă