FC Rangers – Slavia Praga Live Video Online în returul optimilor Europa League | Stanciu este titular, iar Hagi rezervă! Echipele de start

1 lună in urmă 1

Partida Rangers – Slavia Praga se va juca astăzi, 18 martie, de la ora 22:00, în returul optimilor Europa League. Meciul poate fi urmărit la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport sau în format live text pe www.prosport.ro.

ECHIPELE DE START

Rangers: McGregor – Patterson, Balogun, Goldson, Barisic – Arfield, Davis, Kamara – Aribo, Morelos, Kent
Antrenor: Steven Gerrard

Slavia Praga: Kolar – Kudela, Deli, Boril – Bah, Stanciu, Hromada, Dorley, Sima – Olayinka, Provod
Antrenor: Jindrich Trpisovsky


Manșa tur dintre cele două echipe s-a terminat cu un rezultat de egalitate, 1-1. În partida din urmă cu o săptămână, Nicolae Stanciu a înscris un gol, iar Ianis Hagi a oferit un assist.

Cele două echipe au un parcurs senzațional în campionatele interne, ambele fiind lideri detașați. FC Rangers a câștigat deja titlul în Scoția, cu o etapă înaintea finalului de campionat.

FC Rangers – Slavia Praga la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport

Partida de astăzi va fi difuzată la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport, dar poate fi urmărită și în format live text pe www.prosport.ro.

Din păcate, partida se va desfășura fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus. Însă, meciul poate fi urmărit Live Video Online aici.

The post FC Rangers – Slavia Praga Live Video Online în returul optimilor Europa League | Stanciu este titular, iar Hagi rezervă! Echipele de start appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă