FC Hermannstadt – Viitorul, Live Video online din etapa 27 din Liga 1

1 lună in urmă 1

FC Hermannstadt și Viitorul se întâlnesc azi, de la ora 14.30, în al doilea meci al zilei din Liga 1. Meciul are loc la Mediaș.

Partida se poate urmări în format Livetext pe site-ul ProSport și în direct la tv pe posturile Digi Sport 1, Look Sport si Telekom Sport.

Confruntarea de la Mediaș este arbitrată de George Găman, ajutat la linii de Daniel Mitruți și Daniel Popescu. Rezervă este Andrei Antonie.

FC Hermannstadt – Viitorul, Live Video online din etapa 27 din Liga 1

Ardelenii tratează confruntarea de astăzi după-amiază după trei eșecuri la limită, 2-1 la Giurgiu cu Astra, 2-1 la Mediaș cu Sepsi OSK și 1-0 în Bănie cu Universitatea Craiova. Ce partea cealalăt, pare că Viitorul și-a revenit după 5-0 cu Dinamo și 1-1 cu Clinceni.

Gică Popescu, președintele clubului Viitorul, a lămurit situația cu Mircea Rednic, după declarațiile cu subînțeles oferite de către antrenorul echipei constănțene. În ceea ce privește viitorul lui Mircea Rednic, Gică Popescu asigură că antrenorul va rămâne pe banca tehnică până la finalul contractului.

„Mircea Rednic va rămâne la Viitorul cât are contract. Nu știu ce spune Mircea, eu știu ce vorbim cu el.

Niciodată nu am făcut o separare între partea tehnică și cea administrativă. Înainte de fiecare meci stăm la masă și vorbim.

Niciodată nu i-am spus «Băi, Mircea, de ce nu îl bagi pe ăla?» Nici cu Ruben de la Barrera nu ne-am băgat. E normal să îl întrebi «Ce zici? Pe cine bagi?»”, a recunoscut Gică Popescu.

Cu 29 de puncte dar și cu un meci mai puțin disputat, Viitorul se află pe locul 11, la opt puncte de playoff și vine la Mediaș decisă să plece cu toate punctele puse în joc.

Echipe probabile:

Hermannstadt: Figueiredo – Stoica, Oprut, Matel, Matricardi – Pires, Dalbea, Mayoral, Voda, Aosman – Karanovic. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Viitorul: Cojocaru – Mladen, Boboc, Benzar, Dobrosavlevici – Matei, Ciobanu, Artean, Gradinaru – Ganea, Jo Santos. Antrenor: Mircea Rednic

The post FC Hermannstadt – Viitorul, Live Video online din etapa 27 din Liga 1 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă