FC Hermannstadt, secretoasă privind lotul de jucători și programul de pregătire! În afară de Blejdea, sibienii au încă două achiziții, una de altă contracandidată la promovare

1 săptămână in urmă 16

FC Hermannstadt s-a numărat printre echipele din Liga 2 care ieri, 10 ianuarie, în prima zi a săptămânii, a avut programată reunirea și primul antrenament din 2022.

Deși dorește să fie un club de top, profesionist, care să reprezinte Sibiul la cel mai înalt nivel în fotbalul românesc și care pretinde să-și respectă suporterii, clasata pe locul 2 după 16 etape nu a anunțat nici măcar lotul de jucători pe care Marius Măldărășanu l-a avut la dispoziție. Singurul lucru pe care l-a transmis despre acest subiect, prin intermediul paginii sale de Facebook, aproape de miezul nopții, deci la multe ore de la primul antrenament, a fost că la reunire au participal 22 de fotbaliști din lot + Iaru și Niță de la FCH2; au lipsit Paul Antoche și Sthepan Plazonja, din cauza unor probleme medicale”. Informații vagi, alături de câteva poze de la ședința de pregătire.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post FC Hermannstadt, secretoasă privind lotul de jucători și programul de pregătire! În afară de Blejdea, sibienii au încă două achiziții, una de altă contracandidată la promovare appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă