FC Hermannstadt - Poli Iași 2-1. Victorie la limită pentru formația lui Măldărășanu

2 luni in urmă 18

  • Liga 2: U Cluj – Unirea Constanța, joi, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Farul, vineri, 21:30, Digi Sport 1

În prima repriză, ocaziile la poartă au fost aproape inexistente, cu excepția șutului din afara careului trimis de Alhassan. Ganezul a șutat puternic, dar mingea a trecut departe de poartă.

FC Hermannstadt - Poli Iași 2-1. Victorie la limită pentru formația lui Măldărășanu

Balaure ar fi putut și el să descrie scorul în minutul 43, dar execuția sa a fost slabă, iar mingea a trecut peste poartă.

Sibienii au deschis scorul în minutul 59. Oroian a pasat foarte bine în fața porții. Năstăsie a ajuns foarte bine la balon și a trimis cu ușurință în poarta lui Axinte.

Soarta meciului părea decisă, dar egalitatea a fost restabilită în minutul 72, după o gafă monumentală comisă de portarul sibienilor, Ionuț Pop. Totul a pornit de la o lovitură liberă executată de Francisc Cristea. Acesta a trimis mingea în interiorul careului, iar unul dintre coechipierii săi a încercat o prelungire.

Pop a ajuns la mingea trimisă în careu, a prins-o, dar o clipă mai târziu a scăpat-o din mâini exact la picioarele lui Pușcaș care nu a ezitat și a trimis mingea în poartă.

Cu toate acestea, elevii lui Măldărășanu reușesc să marcheze golul decisiv în minutul 88, după o avalanșă de ocazii la poarta lui Axinte. Portarul moldovenilor a respins o tentativă periculoasă, dar balonul a ajuns la Niță care a marcat din apropierea porții.

VIDEO Rezumatul partidei FC Hermannstadt - Poli Iași 2-1

Etichete: liga 2 , poli iasi , fc hermannstadt
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă