FC Hermannstadt – FC Botoșani, ora 18:00, Live Video Online în etapa 5 din Liga 1. Echipele probabile

5 luni in urmă 14

FC Hermannstadt – FC Botoșani se joacă în etapa a 5-a din Liga Liga 1, sezonul 2020 – 2021, iar partida este Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport, Look Plus și Telekom Sport.

FC Botoșani se află pe locul 5 în clasamentul din Liga 1 înaintea partidei cu Hermannstadt, cu 8 puncte, iar moldovenii lui Marius Croitoru ar putea profita de pașii greșiți făcuți de FCSB și CFR Cluj și să urce până pe locul 2.

FC Hermannstadt – FC Botoșani Live Video Online în etapa 5 din Liga 1

Moldovenii de la FC Botoșani au 8 puncte adunate în patru meciuri jucate în sezonul 2020 – 2021, iar o victorie cu Hermannstadt i-ar duce pe elevii lui Marius Croitoru până pe 2, cu 11 puncte, la egalitate cu CFR Cluj. De partea cealaltă, Hermannstadt are 5 puncte și este pe 10, iar cu trei puncte ar ajunge până pe locul cinci.

VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI HERMANNSTADT – FC BOTOȘANI

FC Botoșani vine motivată la Sibiu, toate acestea deoarece nu a mai reușit să câștige în ultimele trei partide oficiale. În Liga 1, moldovenii lui Marius Croitoru s-au încurcat cu Academica Clinceni și au două egaluri la rând pe teren propriu. Hermannstadt a pus capăt seriei de meciuri fără victorie cu un succes împotriva celor de la Chindia Târgoviște, scor 3-1.

Echipele probabile pentru meciul Hermannstadt – FC Botoșani:

Hermannstadt: Cristiano – Scarlatache, Viera, Stoica, Opruț – Dîlbea, Romario, Vodă, Jo – Fortes, Sîntean FC Botoșani: Hankic – Haruț, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Rodriguez, Babunski, Cîmpeanu – Keyta, Dugandzic, Ofosu

The post FC Hermannstadt – FC Botoșani, ora 18:00, Live Video Online în etapa 5 din Liga 1. Echipele probabile appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă