FC Botoșani speră să dea lovitura prin transferul lui Chindriș. Iftime: “Am 70% din drepturi”

1 lună in urmă 22

  • Cupa României: Baia Mare - Universitatea Craiova, miercuri, 18:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: West Ham - Manchester City, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Finanțatorul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, a anunțat că va primi 70% din suma obținută de portughezi pentru următorul transfer al lui Chindriș.

Andrei Chindriș a fost transferat de Santa Clara la finalul lunii august, când formația din Portugalia a plătit 220.000 de euro celor de la FC Botoșani.

Andrei Chindriș a deschis scorul în minutul 17 al meciului Santa Clara – FC Porto, în urma unui corner.

Pume în Los Angeles? Da. Urmărește Felina care a schimbat America în Digi Online și vezi cum se împarte orașul între oameni și felinele impunătoare. Azi, de la 21:00, pe Digi Animal World.

"Nu știu, n-am văzut golul, că m-a supărat când a plecat de la noi. Dar bravo lui, dacă joacă bine acolo câștigăm niște bani. Gol cu Porto? Formidabil! Poate că așa își face loc în echipă.

Am rămas dezamăgit după transfer, cu ofertele pe care le-a avut. E un transfer destul de alambicat. El e mai mult al meu decât al lui Santa Clara. Am 70% din drepturi. Dar dacă nu îl vinde într-un an, am pierdut tot sau ceva de genul. N-aș putea să vă spun clar situația din contract, dar sunt niște condiții pe care le-am semnat cu ochii închiși, ca un primar de comună săracă.

A plâns noaptea, că el ce face, că nu se transferă. Am fost de acord să plece. Mă rog, să fie sănătos", a spus Valeriu Iftime la Pro X.

De la sosirea la Santa Clara, Andrei Chindriș a fost rezervă neutilizată într-un meci de campionat cu Benfica (0-5), iar ulterior nu a mai apărut în lot la următoarele patru jocuri.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piață a lui Andrei Chindriș, potrivit Transfermarkt.
Etichete: transfer , fc botosani , iftime , valeriu iftime , chindriș , santa clara
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă