FC Botoșani – Sepsi OSK 0-0 Live Video Online în etapa 27 din Liga 1. A început meciul!

1 lună in urmă 2

Meciul FC Botoșani – Sepsi OSK se joacă acum, în etapa 27 din Liga 1, sezonul 2020 – 2021, iar partida este Live Video Online pe www.prosport.ro.

Min. 1. A început meciul!


ECHIPELE DE START

FC BOTOȘANI (4-3-3): Hankic – Braun, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Ongenda, J. Rodriguez, Papa – D. Croitoru, Al Mawas, Tîrcoveanu
REZERVE: Pap, Patache, Plămadă, Holzmann, Roman, Târșa, Florescu, Camara, Toutouh
ABSENȚI: –
ANTRENOR: Marius Croitoru

SEPSI (4-2-3-1): Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, B. Mitrea, Fl. Ștefan – Fofana, Vașvari, Golofca – Csiszer, Șafranko, Petrila
ABSENȚI: I. Fulop, Bajrovic, Gal-Andrezly, Eder, Purece, L. Kovacs, Nouvier, G. Dragomir (accidentați), Bouhenna, Achahbar (incerți)
ANTRENOR: Leo Grozavu


Partida care are loc pe stadionul „Municipal” din Botoșani dintre echipa antrenată de Marius Croitoru și cea din Sfântu Gheorghe se poate vedea la TV pe Digi Sport, Look Sport Plus și Telekom Sport.

FC Botoșani și Sepsi OSK nu au un moral bun înaintea meciului din etapa 27. Gruparea finanțată de Valeriu Iftime a pierdut în runda precedentă pe stadionul „Ion Oblemenco”, scor 0-1, cu Universitatea Craiova, în timp ce Sepsi OSK a fost învinsă „acasă” de Chindia Târgoviște, scor 0-1.

FC Botoșani – Sepsi OSK Live Video Online în etapa 27 din Liga 1

Înaintea partidei din etapa 27 din Liga 1, FC Botoșani se afl pe locul 5 în clasamentul Ligii 1, penultimul din zona de play-off, cu 37 de puncte, la egalitate cu Academica Clinceni, în timp ce Sepsi OSK este pe 4, cu 40 de puncte.

În cazul unei victorii, gruparea din Botoșani face 40 de puncte și o egalează pe Sepsi OSK, în timp ce echipa din Sfântu Gheorghe face 43 de puncte și se apropie la 10 puncte distanță de Universitatea Craiova, ocupanta poziției a 3-a.

VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI FC BOTOȘANI – SEPSI OSKÂ

The post FC Botoșani – Sepsi OSK 0-0 Live Video Online în etapa 27 din Liga 1. A început meciul! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă