FC Botoșani - Hermannstadt 1-0, ACUM, Digi Sport 1. Sirianul Al Mawas, un nou gol în Liga 1!

1 lună in urmă 18

31.01.2021, 12:15

Liga 1: Botoșani - Hermannstadt, duminică, 12:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - Viitorul, duminică, 14:00, Digi Sport 1

FC Botoșani - FC Hermannstadt, meci contând pentru etapa cu numărul 20 din Liga 1, se dispută astăzi, de la ora 12:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

FC Botoșani, ocupanta locului 7 din Liga 1, cu 24 de puncte, vine după un eșec pe terenul Academicii Clinceni, scor 2-1, în timp ce Hermannstadt, locul 15, cu 17 puncte, a obținut o remiză în runda trecută, cu Chindia, scor 1-1.

LIVE VIDEO FC Botoșani - Hermannstadt, 12:00, Digi Sport 1.

În tur, Hermannstadt s-a impus contra celor de la Botoșani, scor 2-1, după autogolul lui Șeroni și reușita din penalty a lui Romario Pires. Pentru moldoveni puncta Keyta.

Hermannstadt, preluată recent de Liviu Ciobotariu, nu a câștigat în ultimele șapte meciuri din Liga 1, fiind echipa cu cele mai puține victorii în acest sezon, doar trei.

"Îmi doresc să câştig cu Hermannstadt, iar dacă s-ar întâmpla în urma unui joc spectaculos ar fi cu atât mai bine. Dar importante sunt cele trei puncte.

Încercăm să stăm cât mai aproape acolo, să nu se rupă prea mult echipele de play-off de noi. Meciuri mai sunt destule pentru atingerea play-off-ului. Noi avem obligaţia să luptăm până în ultima secundă a acestui campionat", a spus Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, înaintea jocului.

"Vom merge la Botoşani să jucăm fotbal şi să luăm trei puncte, chiar dacă este o deplasare lungă şi grea. Trebuie să ne revenim din punct de vedere fizic şi moral, să fim montaţi acolo şi să facem un meci bun, cu un rezultat pozitiv", a spus și Liviu Ciobotaru, tehnicianul sibienilor.

FC Botoșani și FC Hermannstadt s-au mai întâlnit de șapte ori în Liga 1. Moldovenii au câștigat de cinci ori, un meci s-a terminat la egalitate, iar sibienii s-au impus o singură dată.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă