FC Botoșani - FCSB LIVE VIDEO | 20:30, Digi Sport 1. Coman,titular? Moldovenii, fără succes acasă cu roș-albaștrii

1 lună in urmă 1

Liga 2: Farul Constanța - Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, duminică, 11:30, Digi Sport 1

Liga 1: Botoșani - FCSB, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Moldovenii nu au reușit până în prezent niciun succes, pe teren propriu, în fața roș-albaștrilor, motiv pentru Valeriu Iftime, finanțatorul echipei, să le trimită un mesaj tuturor contestatarilor.

De cealaltă parte, FCSB nu-și mai permite pași greșiți dacă vrea să păstreze prima șansă la cununa cu lauri și dacă vrea să rămână lider. Florinel Coman, fotbalistul care a avut parte de zile de coșmar după ce s-a ales cu dosar penal, este anunțat titular.

Becali a spus că fotbalistul nu are de ce să lipsească din primul 11, dar staff-ul tehnic va decide în funcție de starea psihică a acestuia.

FC Botoșani - FCSB LIVE VIDEO | Echipele probabile:

FC Botoșani: Hankic- Braun, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Ed. Florescu, Rodriguez, Papa- D. Croitoru,  Al Mawas, Keyta
Antrenor: Marius Croitoru

FCSB: Vlad- Ov. Popescu, Haruț, Miron, Radunovic- Moruțan, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman
Antrenor: Toni Petrea.

Moldovenii, locul 5, cu 37 de puncte, își propun o victorie contra liderului pentru a-și consolida poziția de play-off, iar Valeriu Iftime cere mai multă concentrare în apărare, considerând că acolo este punctul nevralgic al formației lui Marius Croitoru.

FC Botoșani - FCSB LIVE VIDEO | Iftime știe cum poate câștiga trupa lui Croitoru

Patronul de la FC Botoșani s-a arătat deranjat de cei care susțin că există jocuri de culise între echipa sa și FCSB, dând asigurări că "e exclus să faci meciuri de prietenie cu ei".

"Să fim mai atenți și mai în formă ca în tur. Am primit trei goluri din cauza apărării. O greșeală poate întoarce tot meciul.

Mă rog ca toate lucrurile să fie echilibrate și ca băieții de la Botoșani să înțeleagă asta. Putem câștiga și în ultima secundă.Noi vrem să dăm totul în astfel de meciuri. Nu are nicio legătură faptul că am exportat la FCSB. Ambiția de a-i bate este dintotdeauna.

Au fost meciuri în care ne-am comportat lamentabil și în care am fost acuzați că lăsăm meciul, alteori am jucat bine. Anul trecut am fost bine. I-am bătut, am făcut egal în play-off. Da, cu echipele importante este mai mare motivația. Un meci cu FCSB este unul de palmares", a declarat Iftime, pentru Fanatik.

Etichete: gigi becali , marius croitoru , valeriu iftime , toni petrea , botosani fcsb video , bototasni fcsb echipe probabile
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă