FC Botoșani – FC Voluntari 1-0, Live Video Online, în etapa a 15-a din Liga 1. Gol Hamidou Keyta! Băieții lui Marius Croitoru trec la conducere

2 luni in urmă 1

Partida FC Botoșani – FC Voluntari, din cadrul etapei a 15-a din cadrul Ligii 1, se joacă acum. Partida este transmisă în format livetext pe site-ul ProSport, iar la tv de Telekom Sport, Look Sport Plus și Digi Sport.

Min. 46. A început repriza a doua!

Min. 45. Finalul primei reprize!

Min. 41. Ocazie pentru FC Botoșani! Andrei Tîrcoveanu șutează puțin pe lângă poarta oaspeților

Min. 40. Ratare uriașă pentru FC Voluntari! Jefte Betancor a trimis mingea peste poarta Botoșaniului, după ce goalkeeper-ul Hidajet Hankic a respins mingea în față. în urma unui șut exploziv al lui Adi Popa

Min. 29. Ocazie pentru FC Botoșani! Hamidou Keyta a trimis mingea, cu capul, peste poarta celor de la FC Voluntari

Min. 3. Ocazie uriașă pentru FC Botoșani! Jefte Betancor a trimis minge puțin pe lângă poarta echipei gazdă

Min. 1. Fluier de start!


ECHIPELE DE START

FC BOTOȘANI: Hankic – Patache, Chindriș, Șeroni, Holzmann – Haruț, Florescu, Papa – Tîrcoveanu, Al Mawas, Keyta
REZERVE: Pap, Plămadă, Braun, Camara, Târșa, D. Croitoru, Ashkovski, Fili, Toutouh
ANTRENOR: Marius Croitoru

FC VOLUNTARI: Rîmniceanu – Cr. Costin, Balaur, C. Achim, Al. Vlad – Miranda, Borțoneanu, De Lucas – Ad. Popa, Betancor, Mailat
REZERVE: Lavin, Kocic, Buliga, Grădinaru, Fonseca, Al. Ilie, Da Veiga, Al. Stoica
ANTRENOR: Mihai Teja


Cele două echipe s-au mai întâlnit de 18 ori în principala competiţie internă, de 9 ori au câştigat moldovenii, de patru ori s-au impus ilfovenii, iar alte 5 jocuri s-au terminat la egalitate. Palmares cu FC Botoşani gazdă: 9 jocuri – 7 victorii FC Botoşani – o remiză – un succes FC Voluntari.

Întâia dispută a avut loc pe 7 august 2015, FC Voluntari – FC Botoşani 1-1, marcatori Adrian Bălan şi Cabrera, ambii aflaţi la primele reuşite în campionat.

FC Botoșani – FC Voluntari, de la ora 16.30, Live Video Online în etapa a 15-a din Liga 1

FC Botoșani are cinci meciuri fără victorie pe terenpropriu, cu trei egaluri și două înfrângeri. Ultimul succes a fost cel cu Poli Iași, 4-0 de pe 30 august. În etapa precedentă, Voluntari a pierdut pe teren propriu cu Chindia Târgoviște, într-o partidă în care și-a creat puține ocazii. Defensica scârțâie cu 8 goluri încasate în ultimele trei confruntări.

Victoria bifată în intermediara din penultima etapă a turului la Ovidiu cu Viitorul, scor 2-1, a avut darul de a le ridica moralul elevilor lui Marius Croitoru înaintea duelului cu ilfovenii. Autor al unei „duble” în jocul cu dobrogenii, Hamidou Keyta, ajuns la opt goluri marcate în acest campionat.

„Pentru noi este foarte important să terminăm cu o victorie. Am ajubge la borna 20 de puncte și, după calculele pe care le-am făcut la startul sezonului, am mai avea nevoie de încă 22-25 de puncte în retur pentru a fi acolo unde ne este locul, respectiv în play-off. Ar fi frumos să facem și spectacol la ultima reprezentație în acest seozn însă tot ceea ce îmi doresc sunt cele trei puncte puse în joc”, a declarat Marius Croitoru la conferința de presă.

FC Voluntari a ajuns la un număr incredibil de 17 goluri primite în ultimele 5 meciuri oficiale în care a bifat o remiză, scor 3-3 cu Academica Clinceni, suferind și patru eșecuri: 0-6 pe teren propriu în Cupa României cu Gaz Metan, 3-0 în fieful „câinilor” și 3-2 la Mediaș cu FC Hermannstadt și 2-0 „acasă” cu Chindia, ultimele trei partide consumându-se în campionat. Cu un total de 14 puncte, ilfovenii aborează confruntarea din Moldova de pe locul 13.

Echipe probabile:

FC Botoșani: Hankic – Patache, Haruț, Chindriș, Țigănașu – Rodriguez, Florescu, Papa – Awas, Keyta, Camara. Antrenor: Marius Croitoru

FC Voluntari: Rîmniceanu – Costin, Balaur, Achim, Vlad – Borțoneanu, Ion Gheorghe, Ricardinho – Popa, Betancor, Mailat. Antrenor: Mihai Teja

The post FC Botoșani – FC Voluntari 1-0, Live Video Online, în etapa a 15-a din Liga 1. Gol Hamidou Keyta! Băieții lui Marius Croitoru trec la conducere appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă