FC Botoșani – FC Hermannstadt 0-0 Live Video Online în etapa 20 a Ligii 1 | A început meciul!

3 săptămâni in urmă 20

Partida FC Botoșani – FC Hermannstadt se joacă acum, în etapa 20 a Ligii 1. Meciul poate fi urmărit la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport sau în format live text pe www.prosport.ro.

Min. 8. Ocazie pentru FC Hermannstadt! Mayoral a sprintat cu mingea către poarta Botoșaniului, evitând mai mulți adversari, însă a finalizat cu un șut ușor, care nu i-a pus probleme portarului Hankic

Min. 1. A început meciul!


ECHIPELE DE START

FC BOTOȘANI: Hankic – Patache, Haruț, Chindriș, Țigănașu – Fili, J. Rodriguez, Papa, Ongenda – M. Roman, Al Mawas
REZERVE: Pap, Camara, Plămadă, Holzmann, Tarsa, Toutouh, Florescu, Tîrcoveanu, Ashkovski
ABSENȚI: Șeroni, Keyta (suspendați)
ANTRENOR: Marius Croitoru

HERMANNSTADT: Cristiano – Mățel, Viera, Matricardi, Opruț – Addae, Dâlbea – Buzan, Mayoral , Petrescu – Karanovic
REZERVE: Pop, Pires, Sîntean, Vodă, Issah, Baba, Jo Santos, Bagaric, Aralica
ABSENȚI: I. Stoica (suspendat), Belu, Scarlatache (accidentați)
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

FC Botoșani vine după o înfrângere, în campionat, contra Academicii Clinceni, 1-2. Băieții lui Marius Croitoru vor cu orice preț victoria, în meciul de astăzi, pentru a se apropia de locurile de play-off. Formația moldavă se află pe locul 7 din Liga 1, cu 24 de puncte obținute după 19 mecuri jucate.

De cealaltă parte, FC Hermannstadt vine după un rezultat de egaltate, în campionat, contra Chindiei Târgoviște, 1-1. Sibienii au nevoie de toate cele trei puncte, din meciul de azi, pentru a ieși din subsolul clasamentului. FC Hermannstadt se află pe locul 15 din Liga 1, cu 17 puncte obținute după 19 meciuri jucate.

FC Botoșani – FC Hermannstadt la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport

Partida de astăzi va fi difuzată la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport, dar poate fi urmărită și în format live text pe www.prosport.ro.

Din păcate, partida se va desfășura fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus. Însă, meciul poate fi urmărit Live Video Online aici.

The post FC Botoșani – FC Hermannstadt 0-0 Live Video Online în etapa 20 a Ligii 1 | A început meciul! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă