FC Botoșani e neînvinsă, dar Marius Croitoru atrage atenția jucătorilor: ”Ne obligă” + Hervin Ongenda ar putea pleca

2 luni in urmă 25

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - U Craiova 1948, sâmbătă 18:30, Digi Sport 1

La finalul confruntării, Marius Croitoru a recunoscut că victoria în fața formației lui Laszlo Balint este meritată, însă a semnalat că parcursul bun din acest start de sezon obligă echipa din Botoșani, care va fi supusă și unei atenții sporite din partea adversarilor.

VIDEO cu rezumatul meciului FC Botoșani - UTA Arad 2-1:

Reacția lui Marius Croitoru după victoria cu UTA Arad

E o victorie meritată, dar, în același timp, ne obligă. Trebuie să continuăm pe același drum, să fim mult mai serioși, să muncim mai mult, pentru că lumea se uită foarte atent la noi.

Ceea ce am făcut până acum este mai mult o obligație decât ceva pentru care să ne bucurăm foarte mult. Ne bucurăm acum, dar apoi o altă echipă ne așteaptă și e foarte atentă la ceea ce am făcut noi.

Am vrut să încerc și alt joc în repriza a doua, am băgat jucători de viteză, aveam nevoie de viteză între linii, să jucăm cu jucători mici și rapizi. Ne-a ieșit”, a declarat Marius Croitoru.

  • 10 puncte are FC Botoșani după primele patru runde, după 3 victorii, cu Voluntari, Universitatea Craiova și UTA, și o remiză, cu FCSB

Antrenorul de facto al formației din Botoșani a vorbit și despre situația lui Hervin Ongenda, marcator cu UTA Arad, dând de înțeles că mijlocașul ofensiv format de PSG ar putea pleca, dacă patronul Valeriu Iftime nu îi va oferi o mărire a salariului.

Sunt discuții pentru Ongenda, dar cred că mingea i-a pasat-o Hervin lui nea Valeriu. Să vedem cum se întoarce de acolo, dacă vine pasul sărit sau vine altfel”, a spus Marius Croitoru.

Etichete: marius croitoru , hervin ongenda , fc botoșani - uta arad
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă