FC Botoșani, criticată dur după înfrângerea cu Sepsi: „Moale! S-au prezentat slab!”

1 lună in urmă 2

FC Botoșani a fost învinsă de Sepsi Sfântu Gheorghe, 1-2, în etapa 27 a Ligii 1. La finalul meciului, Ioan Ovidiu Sabău, fostul internațional român, a criticat felul în care s-a prezentat echipa lui Marius Croitoru.

Pantru Sepsi, au marcat Vașvari și Tamaș. Iar unicul gol al Botoșaniului a fost înscris de Camara.

FC Botoșani se află pe locul 5 din Liga 1, cu 37 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

FC Botoșani, criticată dur după înfrângerea cu Sepsi

Ioan Ovidiu Sabău susține că FC Botoșani a părut o echipă moale, care a prestat un joc slab. Acesta consideră că tactica aleasă de Marius Croitoru a fost una greșită.

„FC Botoşani mi s-a părut destul de moale pentru un meci aşa important, decisiv. S-au prezentat slab. Trebuia să aibă organizare, să pună presiune, să atace, nu să se lase dominaţi. Aceasta a fost tactica aleasă, dar nu cred că a fost cea mai bună”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la Look Sport.

Valeriu Iftime este exasperat de arbitrajul din România

Omul de afaceri moldav îi consideră imaturi pe cei care dirijează conflictul dintre LPF și FRF. Acesta spune că nu este urmărit scopul principal și anume introducerea sistemului de arbitraj video, în fotbalul românesc.

În plus, Valeriu Iftime a scos în evidență că penalty-ul acordat celor de la Sepsi, contra echipei sale, a fost dictat în mod eronat.

„Povestea este că suntem într-o discuție du-te-vino între Ligă și Federație, cu tot felul de amenințări. Par imaturi și nicidecum nu-și urmăresc scopul. Scopul este să avem VAR, nu cine are dreptate și cine îl implementează, și cum îl implementează, și cine-i mai deștept dintre Ligă și Federație. Eu cred că important este să introducă VAR-ul. Dacă de la anul o să-l introducă, avem un mare câștig. Dar, până atunci, mai avem de suferit mult.

Am jucat slab în prima repriză, dar cred că lucrurile s-au rupt la acel 11 metri, care, în opinia mea, n-a fost. Nu puteai să dai 11 metri acolo și de aici s-a rupt tot. În rest, am jucat prost, e clar. Până la urmă, cred că Sepsi a meritat victoria. Îmi pare rău că am ajuns așa. Avem trei meciuri. Dacă nu reușim să scoatem patru puncte, n-avem cum să intrăm (n.r. în play-off). Mă tem, greșelile astea contează enorm de mult. Eu am văzut un fault în atac, a pus mâna pe el, l-a tras. Greșelile de arbitraj și Covidul hotărăsc, din păcate, ierarhia în Liga 1. E dezamăgitor. Pentru oamenii ca mine sau asociații mei, care dau bani în fotbal, e dezarmant, mai bine faci altceva, nu fotbal”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru ProSport.

The post FC Botoșani, criticată dur după înfrângerea cu Sepsi: „Moale! S-au prezentat slab!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă