FC Botoșani a primit răspunsul de la UEFA: „Ne-a făcut de râs! E rușinos”

2 months ago 2
FC Botoșani - Shkendija (Macedonia), turul 2 preliminar Europa League, se joacă astăzi, de la 18:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Look Plus și Digi Sport 1;Dacă trece de Shkendija, FC Botoșani va juca în turul 3 cu învingătoarea dintre Tottenham (Anglia) și Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria). Duelul va avea loc în România;Vezi AICI toate rezultatele din turul 2 preliminar al Europa League!

Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani: „Observatorul UEFA ne-a făcut de râs”

„Sunt prea trist cu stadionul. Să dea Dumnezeu să trec de meciul ăsta, numai că următorul meci trebuie să-l joc în altă parte. Am sperat până astăzi, când a venit observatorul UEFA, care pur și simplu ne-a făcut de râs.

De fapt, ce se întâmplă? Când ne-am licențiat, am cerut să fim în categoria a doua, care poate susține turul 1 și turul 2. Dar la turul 3 trebuie un alt stadion și au alte condiții. Toate acele condiții, în opinia mea, țineau doar de spectatori. Și atunci, într-o noapte, când dormeam eu prost, am zis: bă, dar nu se poate să facem o adresă către UEFA? Să le spunem că, dacă tot se joacă fără suporteri, nu avem nevoie de parcare, de nu știu ce veceuri speciale, nu știu ce parchet.

Și UEFA a zis ok, în condițiile în care jucați fără spectatori, dar ne-a transmis că va veni un reprezentan, să facă o evaluare. M-a evaluat sub Liga 1, adică e rușinos stadionul nostru! Îmi pare rău să o spun, dar sunt dezamăgit, de dimineață, de când am aflat”, a declarat Iftime, conform digisport.ro.

7.782 de locurieste capacitatea Stadionul Municipal Botoșani, aparținând Primariei

Partida dintre FC Botoșani și Tottenham s-ar disputa în România. Stadionul nu este însă sigur. Antrenorul Marius Croitoru a dezvăluit numele a două orase în care duelul ar putea să se dispute: „Nu știu sigur, pentru că nu mă pricep la astfel de lucruri, dar am putea juca la Cluj sau la București, dacă nu ne suprapunem cu meciul lui FCSB”.

Citește mai multe știri din Europa League:

Florin Tănase, cel mai afectat: tuse + dureri de cap și musculare » Cum se simt Olaru și CristeaSe mai joacă meciul Topola - FCSB? Apare un pericol major, deși până diseară nu se mai face niciun test COVID!

Deputat fotografiat în timp ce se uita la imagini pentru adulți. Ce a spus după ce a fost prins în fapt

Libertatea

Playtech: Gigi Becali, la un pas să PIARDĂ TOT! Ce se întâmplă acum la FCSB. Patronul a primit cele mai PROASTE vești
Read Entire Article
Powered By Seo Tools