FC Barcelona l-a transferat pe noul copil minune al fotbalului din Turcia, Emre Demir, în vârstă de doar 17 ani!

1 lună in urmă 28

FC Barcelona continuă să privească spre viitor și a anunțat oficial transferul noii perle a fotbalului turc Emre Demir, de la Kayserispor, pentru suma de 2 milioane de euro.

Adolescentul de 17 ani se va alătura, inițial, celor de la Barcelona B din sezonul viitor și a semnat un contract valabil până în vara lui 2027.

FC Barcelona a transferat noua stea a fotbalului din Turcia, Emre Demir, de la Kayserispor, pentru suma de 2 milioane de euro

Mijlocașul de picior stâng de doar 17 ani Emre Demis se va alătura celor de la Barcelona B din vara viitoare și a semnat o înțelegere valabilă până în vara lui 2027.

El va avea o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro și este noul copil minune al fotbalului din Turcia, acolo unde a reușit să doboare mai multe recorduri cu precocitatea sa.

El a debutat la vârsta de doar 15 ani în Superliga Turciei și a devenit cel mai tânăr marcator din istoria competiției, după ce a marcat în partida cu Genclerbirligi de pe 9 noiembrie 2019, la vârsta de 15 ani și 299 de zile.

The post FC Barcelona l-a transferat pe noul copil minune al fotbalului din Turcia, Emre Demir, în vârstă de doar 17 ani! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă